Bespaar je de investering

Heeft je organisatie over een jaar meer of minder meubilair nodig? Vergadertafels of loungehoeken? Ligt je focus op kantoor of is er een verschuiving richting thuiswerkplekken?

Meubels zijn er niet om af te schrijven, maar om te gebruiken. Bij Alvero betaal je voor meubilair - dat in ons bezit blijft - zo lang je het nodig hebt. Voor de inrichting van een werkomgeving is geen investering nodig. Dat maakt je kosten inzichtelijk en voorkomt opslagruimtes vol stoelen die stof staan happen.

vraag het onze adviseur

Lange termijn huur voor een complete inrichting

case - Hubbz Offices

Lange termijn huur voor een complete inrichting

meer lezen

Wie huurt draagt bij aan de circulaire transitie

Huren is in essentie circulair. Dat begint al bij de basis: je gebruikt meubilair zo lang je het nodig hebt, niet langer. Dat voorkomt verspilling. Van schaarse grondstoffen, financiële middelen, opslagruimte en van producten. Heb jij een meubel niet meer nodig, dan wordt het elders ingezet. Bijna al ons meubilair heeft meerdere levenscycli.

Maak je werkomgeving onderdeel van je duurzame beleid

Alvero denkt graag mee hoe we je duurzame doelstellingen in de praktijk kunnen brengen. Huren is al duurzamer dan bezitten. Modulaire bureaus en circulaire producten zijn een volgende stap. En op nog grotere schaal kun je Alvero Meubel Management inzetten: een data-driven systeem dat inzicht geeft in wat je hebt, waar het zich bevindt en waar het van gemaakt is. Ook al is 100% circulariteit nog ver weg, met Alvero zet je belangrijke stappen. Onze ambitie is om samen met onze klanten de werkomgeving geheel circulair te maken.

Oplossingen voor lange termijn; cases en projecten

Wat wij nog meer doen

kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

Geen paniek! Hoe groot of dringend de uitdaging in je werkomgeving ook is, Alvero lost het op. Door mee te denken en vooruit te denken. We schakelen snel en leveren uit eigen voorraad. Onze eigen chauffeurs brengen en plaatsen wat je nodig hebt. De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd. Dat lucht op.

meer over kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Zelfs een goed doordachte aanpak werkt nog wel eens anders in de praktijk. Sterker nog: verrassingen zijn eerder regel dan uitzondering. Loopt het anders? Ook dat lossen we op. De adviseurs waarmee je alles voorbereid, staan tijdens het event klaar als troubleshooters. Ze denken en doen in oplossingen. Zodat je gasten, bezoekers of relaties ongestoord kunnen doen waar ze voor komen.

meer over enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Graag een keer sparren over lange-termijn-huur?

Flexibiliteit is belangrijk bij lange termijn huur. Heb je als groeiende partij straks meer, minder of ander werkmeubilair nodig? Laten we samen kijken naar de ontwikkelingen in jouw organisatie. Dan komen we snel tot een passende oplossing die blijft werken in de toekomst.

Sandra Verheijen