vacature
Commerciële binnendienst / klantadviseur

Heb jij natuurlijke talenten in het bieden van advies en het leveren van uitmuntende service aan klanten, in nauwe samenwerking met je collega's? Word dan onderdeel van ons team bij Alvero als klantadviseur en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen!

lees meer over deze vacature

Nant

vacature
Planner

Is plannen en organiseren jouw talent? Onze logistieke afdeling is op zoek naar een planner.

lees meer over deze vacature

Joost

vacature
Chauffeur

Lever je graag meubels en service aan klanten, samen met collega’s? Alvero zoekt een chauffeur (rijbewijs C en code 95).

lees meer over deze vacature

vacature Chauffeur

vacature
Bijrijder

Wil je meerijden met onze chauffeurs en helpen om kantoren en evenementen in te richten en meubilair te sjouwen? Ons team is op zoek naar een nieuwe collega.

lees meer over deze vacature

vacature Bijrijder

vacature
Onderhoudsmedewerk(st)er

Alvero is op zoek naar een onderhoudsmedewerk(st)er voor deze fulltime vacature in Oosterhout. Jij gaat aan de slag op de stoelenafdeling en hebt te maken met onderhouden en schoonmaken van verschillende stoelen.

lees meer over deze vacature

Elke

vacature
Magazijnmedewerk(st)er

Alvero is op zoek naar een magazijnmedewerk(st)er voor deze fulltime vacature in Oosterhout. Je werkt aan het monteren en demonteren van verschillende soorten (kantoor)meubels.

lees meer over deze vacature

Magazijnmedewerker

Over Alvero

Werkomgevingen zijn altijd in ontwikkeling. Ze veranderen van aard, van omvang, of van plaats. Ze zijn er voor even of voor langer; op kantoor of thuis. Wat betekent dat voor kantoormeubilair? Dat is de vraag die onze klanten hebben. Alvero bedenkt al meer dan 35 jaar oplossingen die werken. Groot of klein. Direct geleverd of voor de wat langere termijn. Bij ons kunnen klanten voor een vast bedrag per maand kantoormeubilair huren. We zijn de grootste verhuurder van kantoormeubilair met bijna 100 professionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Omdat we alles in huis hebben – van voorraad en logistiek tot beheer en expertise – is geen uitdaging ons te gek. We regelen razendsnel een oplossing voor nu en straks.

Alvero. De werkomgeving die met je meebeweegt.

Alvero @Valencia
Alvero in Valencia - Mei 2022

Jouw vacature niet gevonden?

Heb jij het gevoel dat je een toegevoegde waarde voor Alvero kan betekenen? Wij drinken graag een bakje koffie met je! Neem contact op met Reinier en maak een afspraak. 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur