vacature
Manager Customer Service

Wij zoeken een gedreven en gemotiveerde collega die ons gaat helpen bij het verder ontwikkelen van ons bedrijf en het aansturen van een team van 8 professionele binnendienst collega’s.

Lees meer over deze vacature

Vacature Manager Customer Service

Over Alvero

Werkomgevingen zijn altijd in ontwikkeling. Ze veranderen van aard, van omvang, of van plaats. Ze zijn er voor even of voor langer; op kantoor of thuis. Wat betekent dat voor kantoormeubilair? Dat is de vraag die onze klanten hebben. Alvero bedenkt al 37 jaar oplossingen die werken. Groot of klein. Direct geleverd of voor de wat langere termijn. Bij ons kunnen klanten voor een vast bedrag per maand kantoormeubilair huren. We zijn de grootste verhuurder van kantoormeubilair met bijna 100 professionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Omdat we alles in huis hebben – van voorraad en logistiek tot beheer en expertise – is geen uitdaging ons te gek. We regelen razendsnel een oplossing voor nu en straks.

Alvero. De werkomgeving die met je meebeweegt.

Alvero @Valencia
Alvero in Valencia - Mei 2022

Jouw vacature niet gevonden?

Heb jij het gevoel dat je een toegevoegde waarde voor Alvero kan betekenen? Wij drinken graag een bakje koffie met je! Neem contact op met Reinier en maak een afspraak. 
bel +31 6 54 66 33 06mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur