Van kantoor naar je thuisvoelen

Unique heeft veel werknemers en locaties door heel Nederland. In nauwe samenwerking met Alvero zocht het rekruteringsbureau een oplossing voor de inrichting van de vestigingen. Voor zowel de medewerker als de kandidaat, was het de uitdaging om zich snel thuis te laten voelen. In een uitnodigende, huiselijke sfeer waar je graag werkt en aanwezig bent. Vanuit deze wens is het concept ontwikkeld, als 1e uitgerold in Tilburg aan de Spoorlaan 372. Snel daarna zullen er meerdere vestiging op eenzelfde manier worden ingericht en aangekleed.

Unique
Voor zowel de medewerker als de kandidaat, was het de uitdaging om zich snel thuis te laten voelen.

Lange termijn huur voor een vast bedrag per maand

Unique koos voor lange termijn huur van vijf jaar. Een oplossing die snel effectief is en tegelijkertijd flexibel te beheren. Unique heeft zelf geen meubilair in bezit, maar kan gebruiken wat nodig is en putten uit de grote voorraad van Alvero. Ons assortiment is zo groot dat we zelfs flinke kantoren in een handomdraai kunnen voorzien van eigentijds kantoormeubilair. Komen er werknemers bij of moet Unique afschalen? Dan beweegt het meubilair met deze verschuiving mee. Want waarom zou je nog iets in huis hebben dat je toch niet gebruikt.

Unique
Een kleurrijke zithoek bij Unique in Tilburg.

Unique heeft zelf geen meubilair in bezit, maar kan gebruiken wat nodig is en putten uit de grote voorraad van Alvero.

Unique
Ze zeggen dat er 16 typen mensen bestaan... Bij Unique denken zij dat het er ietsje meer zijn. Mensen met allemaal hun eigen talenten, kwaliteiten en van die typische dingetjes die het individu maken.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero