Meubilair dat je onderwijs versterkt

Je scholieren en studenten presteren beter in een omgeving waar ze zich prettig voelen. Dat zie je al tijdens open dagen: kwalitatief en trendy meubilair heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers.

Je meubels moeten zich bovendien makkelijk kunnen aanpassen aan verschillende opstellingen: een klassieke les, groepswerk, ontmoetingsplekken of examens en evenementen. Wanneer je behoefte aan stoelen en tafels pieken en dalen kent, kunnen wij die opvangen. We regelen meubilair wanneer je het nodig hebt. Of denken mee over de inrichting van lokalen en werkplekken.

Eerder werk

De scholen en universiteiten die graag gebruiken maken van de diensten van Alvero.

De scholen en universiteiten die graag gebruiken maken van de diensten van Alvero.

Universiteit van Amsterdam
Universiteit van Leiden
Radboud Universiteit
TU Eindhoven
Avans Hogeschool
Alfa-college
Arteveldehogeschool
Universiteit van Utrecht
De Kempel Hogeschool
Universiteit Rotterdam
Albeda college
Graafschap College
Hogeschool Leiden
Hogeschool Inholland
Hogeschool Utrecht
Hogeschool Rotterdam
HZ University of Aplied Sciences
IJburgcollege
Saxion Hogeschool
Universiteit Gent
University of Twente
Vitalis college
Nyenrode Business University
Maastricht University
Universiteit van Antwerpen
VUB

Een oplossing voor elke leeromgeving

De invulling van je leeromgeving of lokalen verschilt per moment. Een klassikale instructie wordt gevolgd door groepswerk, een kringgesprek of intervisie. Dan wil je meubilair in huis hebben dat meekan in die flexibiliteit, zich makkelijk laat verplaatsen en past bij elke werkvorm. Behalve tafels en stoelen ook flipovers, whiteboards, lounge sets, verdeelstekkers en schermen.

Uitgelichte projecten

Ijburg College Amsterdam

Amsterdam

IJburg College - het schooljaar staat voor de deur, de schoolbanken nog niet

meer lezen
Hogeschool Zeeland school meubilair

Vlissingen

Hogeschool Zeeland - een verbouwing die anders liep

meer lezen

Voor een periode, een week of een avond

Een semester, een tentamenweek, een schoolfeest of diploma-uitreiking. Soms heb je heel kort heel veel extra meubilair nodig. Waarom zou je dat altijd in huis moeten hebben, met alle kosten van dien? Alvero heeft alles wat je nodig hebt. We leveren, plaatsen en halen in no-time.

Daarom huur je schoolmeubilair bij Alvero

Geen investering of opslag

Duur examenmeubilair aanschaffen? En waar moeten we dit dan opslaan voor en na de examen / proefwerkperiode? Vraagstukken die tot de verleden tijd behoren wanneer je huurt bij Alvero.

35 jaar ervaring

Al 35 jaar lang huren scholen diverse meubelstukken bij Alvero. Uiteraard bij examenperiodes of voor speciale gelegenheden met veel volk. Maar ook structureel. 

Duurzaam

Al onze producten beschikken over de juiste duurzaamheidscertificaten. Schoolmeubilair kan je kopen tegen belachelijk lage prijzen. Maar moet je dat willen? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid.

Eenvoudig op- en afschalen

Vorig jaar 2.000 studenten, dit jaar 2.250 en volgend jaar 2.500? Geen enkel probleem. Je huurt, en daarom kan je eenvoudig op- en afschalen. Ook last minute.

Advies vanaf moment 1

De keuze voor het juiste type schoolmeubilair. Het monteren, plaatsen en uiteindelijk ook weer ophalen. Van A tot Z kan jij rekenen op de expertise van Alvero. En dat werkt fijn.

Alvero Meubel Management: overzicht en inzicht in je meubilair

Met meubilair in je onderwijsinstelling wordt flink gesjouwd. Van lokaal naar lokaal of tussen afdelingen. Het staat tijdelijk in je aula of wordt opgeslagen omdat er minder klassen zijn. Zeker als je meerdere vestigingen hebt, raak je makkelijk het overzicht kwijt. Alvero Meubel Management biedt overzicht en inzicht. Met RFID-technologie brengen we al je meubilair in kaart. Ook als het niet van Alvero is. In een centrale databank staat waar het meubilair zich bevindt, in wat voor staat het is en wat de kosten ervan zijn. Op elk moment. Zo weet je snel of je genoeg in huis hebt om pieken op te vangen. Of dat een telefoontje naar Alvero nodig is.

lees alles over Alvero Meubel Management

Meubel Management Systeem

uitdaging

Ik wil een meubel management systeem

meer lezen

"Inhuizen in de schoolgebouwen ging snel, goed en alles werd op tijd en volgens afspraak geleverd. Ook bij calamiteiten wordt snel gehandeld. Een mail / telefoontje en het probleem wordt opgelost. Prima geregeld."

Ludo Franken

Zoek je ook een oplossing voor je onderwijsinstelling?

De behoefte aan capaciteit en werkvormen verandert vaak per periode. Romée is thuis in het onderwijs en helpt je graag verder. Zodat het leerproces kan blijven doorgaan.

Romée