"Totally Outsourced Furniture van Alvero is een premium service waarmee je kantoren flexibel inricht. "

Totally

Aan alles is gedacht: een complete eigentijdse kantoorinrichting, brengen, plaatsen, halen, onderhoud en reparatie, duurzaamheid. Je krijgt zelfs een meubelmanagement systeem zodat je weet wat je hebt en wat je nodig hebt.
 

T

Outsourced

Jij hebt geen omkijken naar je kantoorinrichting, alles wordt voor je geregeld voor een vast bedrag per maand, zonder investering voor jou dus. En Alvero zorgt dat je zorgeloos gebruik kunt maken van het juiste meubilair.

O

Furniture

Kantoormeubilair en accessoires. In verschillende stijlen en categorieën en met keuze uit een grote hoeveelheid A-merken. Duurzaam omdat een TOF inrichting voor minimaal 70% bestaat uit meubilair uit onze vloot. De rest kun je aanvullen en personaliseren met ander meubilair.

F

one stop shopping, voor een vast bedrag per maand

een all-inclusive service

inclusief brengen & plaatsen

Alvero regelt alle logistiek, inclusief plaatsing. Voor een enkel bureau, een hele nieuwe afdeling of een heel gebouw.

inclusief 100% flexibiliteit

Op laten halen of wisselen is mogelijk. Je betaalt uitsluitend voor wat je gebruikt.

inclusief interieurontwerp

Voor de inrichting volgt Alvero jouw interieurarchitect of we stellen zelf een ontwerp voor. Veranderen je wensen met de tijd? Een upgrade of aanpassing is altijd mogelijk.

inclusief tijdelijke & thuiswerkplekken

Kantoormeubilair voor even nodig? Dat regelen we gewoon. Zelfs thuiswerkplekken zitten bij TOF inbegrepen. Met een bestelportaal waar medewerkers zelf meubilair kunnen kiezen. 

inclusief inzicht & overzicht

Onze meubels zijn voorzien van een RFID tag. Via het Alvero Meubel Management dashboard zie je op elk moment wat je in huis hebt en waar het staat. Ook de rest van je kantoorinventaris kan in dit systeem worden opgenomen. Dat levert waardevolle inzichten voor asset management en optimaliseert de inzet van meubilair.

inclusief CSRD inzichten

Ons systeem helpt je met de inzichten om te kunnen voldoen aan de EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), als het gaat om kantoormeubilair.

Sipke Feenstra

case

Met Totally Outsourced Furniture realiseert HOFF een werkomgeving tussen hotel en kantoor

meer lezen

In vier stappen naar de oplossing die werkt voor jou

 

 1. inventariseren: Eerst brengen we samen je vraag in kaart. Wat verwacht je van je kantoor? Welk meubilair is daarvoor nodig en wat heb zelf je al in huis? De complete werkomgeving nemen we mee; van vergaderruimtes en belcellen tot werkplekken en loungehoeken met accessoires.
   
 2. persoonlijk voorstel: Je ontvangt een op maat gemaakt voorstel met een kantoorinrichting die aansluit bij je wensen. Voor een vast bedrag per maand.
   
 3. installatie: Zodra je akkoord bent, plannen we de levering. Dat kan snel omdat Alvero het meeste meubilair op voorraad heeft. Onze eigen mensen plaatsen alles tot het helemaal naar tevredenheid staat. 
   
 4. service en aanpassen: Schoonmaken, repareren, aanpassen, weghalen? Met één telefoontje is het geregeld. Als je wensen en behoeften veranderen, zorgen wij dat je werkomgeving meteen meebeweegt. Meubilair dat niet meer nodig is, halen we direct op. Je zit nergens aan vast.
   
TOF

uitsluitend betalen voor gebruik zonder dat je ergens aan vast zit

Huren is besparend

TOF van Alvero maakt je kosten transparant. Omdat je werkomgeving eenvoudig meebeweegt met je organisatie, hoef je geen jaren vooruit te plannen en te begroten. (Des)investeren in kantoormeubilair behoort tot het verleden. Je hebt een kantoorinrichting op basis van Opex in plaats van Capex.

Huren is duurzaam

Meubilair dat niet meer nodig is, zet Alvero in op een andere plek. Intensief gebruikt meubels knappen we op zodat ze een tweede leven krijgen.

TOF
WTC

deze klanten maken al gebruik van TOF

Social Impact Factory
CBRE
RGF Staffing
PWC
HOFF Amsterdam

Meer weten over Totally Outsourced Furniture?

Stel gerust je vragen. Reinier vertelt graag meer over Totally Outsourced Furniture en onze samenwerking met HOFF.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur