Maak individuele wensen mogelijk met het Alvero thuiswerkportaal

Hoe maak je thuiswerkplekken ergonomisch verantwoord en passend in ieders interieur? Helemaal volgens de AVG richtlijnen. Lukt het je om meubilair schaalbaar aan te bieden, zonder te verdwalen in talloze mails en lijstjes?

Samen ontwikkelen we een overzichtelijk thuiswerkportaal met bestel functionaliteit. Werknemers kiezen uit een assortiment dat jij bepaalt. Met meubels uit de voorraad van Alvero (als je daar wat in mist, regelen we het alsnog). Elke collega stelt zelf de ideale thuiswerkplek samen en kiest een bezorgmoment. Zo makkelijk is het.

Dankzij het thuiswerkdashboard zie je op elk moment waar zich wat bevindt. Je kunt de inventaris beheren, gegevens per thuiswerker inzien en bijsturen aan de hand van managementtaken. Snel geregeld, verder met je dag!

"Via mijn werkgever mocht ik een aantal spullen bestellen voor thuiswerken. Snel en gemakkelijk via de website de producten besteld. Binnen een aantal weken de producten binnen gekregen en de bezorgers hebben de producten netjes binnen gebracht."

Serdar Verwater

blog

Dé no-worries oplossing voor thuiswerken

Door de Corona-pandemie komen thuiskantoren vaker voor dan ooit. Steeds meer werknemers verhuizen naar hun eigen vier muren om te werken. Veel huishoudens hebben echter niet het juiste meubilair om effectief en ergonomisch thuis te kunnen werken.
meer lezen

Alvero is thuiswerken

Je werkomgeving verandert sneller dan je denkt. Daarom is het prettig samenwerken met een partner die dat begrijpt. Alvero regelt als sinds 1985 meubilair voor kantoren en events. We weten hoe je werkplekken op het goede moment op de juiste plek krijgt. Als geen ander weten we waaraan je meubilair moet voldoen. Onze kracht zit in het totaalplaatje; we denken aan alle details die tijdelijk meubilair voor jouw organisatie betekenen. Met eigen experts, eigen vervoer en eigen chauffeurs leveren we werkende oplossingen door heel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en ver daarbuiten. Voor grote evenementen of een enkele thuiswerkplek. Wij leveren de expertise die we beloven.

Waarom je thuiswerkplekken met Alvero regelt

Een gebruiksvriendelijke webshop

Bepaal samen met Alvero het assortiment dat je in je webshop aanbiedt. Dit werkt voor iedereen gemakkelijk.

Een werkplek die past

Werknemers kiezen zelf stijlen, kleuren, afmetingen en een bezorgmoment van hun thuiswerkplek.

Slim gefinancierd

Huur, huurkoop of koop: wat is handig in jouw organisatie? Alvero denkt mee en rekent voor.

Logistiek perfect geregeld

Onze logistieke afdeling brengt, haalt en regelt alles op tijd. We hebben een eigen wagenpark en werken met eigen chauffeurs.

Inzicht en overzicht

Het thuiswerkdashboard laat zien wat waar staat. Je houdt overzicht en krijgt inzicht om op bij te sturen.

Deze bedrijven regelen thuiswerken met Alvero

Alvero heeft al meer dan 25.000 thuiswerkplekken in Nederland geleverd. Dat doen we voor deze bedrijven, en samen met onze partners.

Alvero heeft al meer dan 25.000 thuiswerkplekken in Nederland geleverd. Dat doen we voor deze bedrijven, en samen met onze partners.

a.s.r. thuiswerkplekken
EY thuiswerkplekken
Q8 thuiswerkplekken
CZ thuiswerkplekken
PwC thuiswerkplekken
Talpa thuiswerkplekken
Nedap thuiswerkplekken
Essent thuiswerkplekken
Elho thuiswerkplekken
Feenstra thuiswerkplekken
Vereniging eigen huis thuiswerkplekken
Leystromen thuiswerkplekken
Zorg en Zekerheid thuiswerkplekken
aarts
Scania thuiswerkplekken
Alfa-college thuiswerkplekken
Goossens thuiswerkplekken
Genmab thuiswerkplekken
Fugro thuiswerkplekken
Fokker thuiswerkplekken
DSW thuiswerkplekken
IKNL thuiswerkplekken
Amarant thuiswerkplekken
Ipse de Burggen thuiswerkplekken
vattenfall

case

Een duurzame oplossing tussen thuis en kantoor

meer lezen

Thuiswerkplekken regelen voor jouw medewerkers?

Reinier helpt je graag met een oplossing op maat. Samen bepalen we een assortiment waar je werknemers uit kunnen kiezen. Zodat ze ook thuis een prettige en ergonomische werkplek hebben.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur