Ksyos verbetert de gezondheid van iedereen. Met behulp van nieuwe technologie brengt het bedrijf gezondheid naar de mensen in onze samenleving. Nu en in de toekomst. Ervan overtuigd dat elke Nederlander baat heeft bij de diensten die ze leveren. Ksyos denkt niet in ziek zijn maar in gezond blijven. Zo houden we de gezondheid van onze kinderen bereikbaar en betaalbaar.

Ksyos

Met 4.500 medisch specialisten en paramedici en 7.500 huisartsen is Ksyos de grootste zorginstelling van Nederland. Samen zien zij zo’n 1.500 mensen per dag. Dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Van cardiologie en dermatologie tot oogheelkunde, slaap en GGZ.

Niets is zo veranderlijk als onze werkomgeving. Net als een organisatie is een kantoor geen plek maar een omgeving in beweging. Omdat-ie groeit, afschaalt, digitaliseert, tijdelijk is…of zich deels thuis bevindt. Voor Ksyos een dagelijkse realiteit. Zeker in het post-coronatijdperk.

Ksyos

Na twee jaar van voornamelijk thuiswerken, breekt er voor Ksyos een periode aan waarin collega’s weer vaker op kantoor zijn. Niet fulltime, maar afwisselend een aantal dagen in de week. Om te werken, of eigenlijk meer om samen te werken. Dan wil je een werkomgeving die gezelligheid ademt. Waar je graag komt om prettig samen te werken. Elk team heeft weer andere behoeftes. Zo komen de developers eens in de twee weken bij elkaar op kantoor bij een sprintwissel. Dat vraagt om verschillende soorten opstellingen, waarin formeel én heel informeel bespreken mogelijk is. Daarnaast zijn er in hoogte verstelbare bureaus nodig om individueel aan te werken en is er behoefte aan stilteplekken – groot en klein - om je in terug te trekken. Als het meubilair ook nog in de kleuren van Ksyos geleverd kan worden, is het plaatje compleet. Ksyos kiest voor een lange termijn samenwerking met Alvero, met hoogst persoonlijke oplossingen en meubilair waarvoor ze alleen betalen zo lang ze het gebruiken. “Hierdoor kan Ksyos eenvoudig meebewegen met de veranderende vraag,” aldus Harriet Bontius, Officemanager binnen Ksyos.

Producten ingezet bij Ksyos

Ksyos

Harriet voegt eraan toe. “Het prettige in de samenwerking met Alvero is het meedenken in oplossingen en de directe service. Feitelijk kan alles! Waarin ik speciale aandacht wil vragen voor de mensen van Alvero die op locatie komen. Zij zijn heel behulpzaam en ook zij denken mee. Niets is te veel. Zo wilden we een ruimte toch nog anders ingericht hebben nadat alles was geplaatst. Dat was absoluut geen probleem voor ze. Ze kwamen zelfs met bruikbare tips. Top!

Ksyos

Doordat werknemers minder op het kantoor zijn, is bij Ksyos de behoefte aan meer onderlinge verbinding ontstaan. Vier keer per jaar komt iedereen op één plek samen voor een kwartaalmeeting met een thema. Primair om elkaar weer te zien en samen in teams games te spelen. En tevens een mooie kans om iedereen bij te praten over ontwikkelingen binnen en buiten het bedrijf. Alvero levert extra meubilair voor elke kwartaalmeeting, in de stijl van het thema. Kwalitatief meubilair, afgemonteerd geleverd en ook weer direct opgehaald. “Dat is het prettige aan Alvero, die meedenken en ons eigenlijk altijd kunnen helpen. Ze hebben mij nog nooit NEE verkocht, ook niet als het last minute was!”, aldus Esther Taling, Hr-adviseur binnen Ksyos.

"Ksyos kan eenvoudig meebewegen met de veranderende vraag."

Harriet Bontius, Officemanager Ksyos
Ksyos

credits

Ksyos Nederland
Harriet Bontius & Esther Taling
Willem Fenengastraat 17, Amsterdam

Alvero Nederland
Reinier Nederhoed

Meer weten over de case van Ksyos?

Vraag gerust naar extra informatie en stel jouw vragen. Reinier vertelt je graag alle ins en outs van deze case.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur