Alvero in Nederland

Met meer dan 70 man is Nederland het hart van Alvero. Ooit opgericht in Oosterhout in 1986 is ons team in Nederland de afgelopen jaren constant gegroeid om in te spelen op een markt die blijft veranderen.

Alvero in Duitsland

In 2014 komen de eerste verhuuraanvragen uit Duitsland. Sinds 2016 hebben we er een lokaal, gedreven team. Met een magazijn in Keulen en vertegenwoordigers door heel Duitsland zijn we altijd in de buurt voor een bakje koffie en een werkende oplossing.

Alvero in Frankrijk

In 2018 is Alvero location de mobilier de bureau opgericht. Want naast Duitsland is ook de Franse markt aan het veranderen. Net als Duitsland is Frankrijk stukken groter dan Nederland, dankzij ons eigen magazijn in Parijs en een gedegen logistieke operatie kunnen we alle soorten Franse verhuurvraagstukken aan.

Alvero in België

De Belgische markt is niet nieuw voor ons. Vanuit Nederland bedienen we Vlaanderen, en vanuit Frankrijk Wallonië. Omdat de aanvragen uit België alsmaar groter worden, hakken we in 2023 de knoop door om ook in België een toegewijd team op te zetten, helemaal gefocust op de Belgische markt.

Onze positiviteit werkt aanstekelijk

We werken graag prettig samen. Onderhouden goede en lange relaties met onze klanten. Omdat we begrijpen waar je behoefte aan hebt. We lossen graag dingen voor je op en staan op ieder moment voor je klaar. In alles wat wij doen staat persoonlijk contact voorop. Daarom heb je één aanspreekpunt bij Alvero, een adviseur waar je op kunt bouwen.

Een keer kennismaken met Alvero?

Neem contact op met Reinier. Bel of mail Reinier via onderstaande knoppen en spreek een moment af voor een bakje koffie.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur