Congresmeubilair huren

Bent u op zoek naar meubilair voor de inrichting van uw congres? Dan bent u bij Alvero aan het juiste adres. Wij staan namelijk in voor het tijdelijk verhuur van congresmeubilair. Wij leveren en plaatsen zelf onze congresmeubels tot bij onze klanten en halen deze nadien ook terug op. Bij Alvero vindt u een ruim assortiment aan congresmeubels die u voor een goede prijs kunt huren. Bovenop, kunt u bij ons rekenen op kwaliteitsproducten die wij aanbieden. Ook hechten wij enorm veel belang aan de mens en het milieu.

Congresmeubilair huren bij Alvero biedt u eveneens de volgende voordelen:

  • hoge flexibiliteit, lage kosten;
  • service;
  • kwaliteit;
  • snelle levering.

Congrestafels en stoelen voor eendaagse congressen of grote evenementen

Wij bieden een ruim assortiment aan voor het huren van kwaliteitsvolle congresmeubels van gerenommeerde A-merken. Van het huren van congresstoelen tot het huren van congrestafels in verschillende soorten en maten. Dit kan u allemaal terugvinden in ons ruime assortiment congresmeubilair. Verkiest u kleurrijke congresmeubels of toch liever meubilair met een luxueuze uitstraling voor uw congres? U vindt bij Alvero zeker en vast het meubilair dat het beste aansluit bij uw congres !

Zelf een congres organiseren?

U organiseert zelf een congres en u weet geen raad met de inrichting er van? Alvero is al 30 jaar de specialist in het tijdelijk verhuur van allerlei kantoormeubelen. Zoekt u voor uw congres comfortabele congresstoelen of luxueuze congrestafels? Wij helpen u graag met het kiezen van het geschikte congresmeubilair voor uw congres. Daarnaast garandeert Alvero u een goede en snelle service. 

Onze projecten

Alvero heeft al voor heel wat beurzen, congressen en evenementen projecten verricht. Zo zijn de Nucleaire Top Den Haag, het Berlin Congress Center en voor de Grote Kerk in Naarden, enkele voorbeelden van projecten waaraan Alvero reeds heeft deelgenomen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw evenement beschikt over het juiste huurmeubilair dat u nodig heeft, waarbij wij streven naar een persoonlijke, gemakkelijke en snelle service voor de inrichting van uw beursstand of evenement.

Bent u een kleine of middelgrote onderneming? U wilt een beurs, congres of evenement organiseren? Bij Alvero zorgen wij dat het verhuur van beursmeubilair vlot verloopt naar de wensen van de klant.