Laten we verkeerde investeringen voorkomen

Grote kans dat je de vraag naar video-vergaderplekken, flexibele ruimtes of thuiswerkplekken hebt zien fluctueren. Weet je al wat voor meubilair je op termijn nodig gaat hebben? Ook al weet niemand wat de toekomst brengt, je kunt er wel op voorbereid zijn en zorgen dat je meebeweegt in de behoefte van jouw organisatie. Wat je vraagstuk ook is. Het begint bij desinvesteringen voorkomen. Want waarom zou je meubilair kopen dat misschien toch niet of nauwelijks gebruikt wordt?

Oplossingen voor een hybride werkomgeving

Jouw collega's verdienen comfortabele werkplekken: bureaustoelen en bureautafels die ze makkelijk en ergonomisch kunnen verstellen. Bovendien wil je een kantoor creëren dat in alle behoeften voorziet. Waar collega’s in stilte kunnen bellen, zonder dat ze voor overlast zorgen, maar ook een plek waar geconcentreerd kan worden gewerkt. Ook waar ze kunnen vergaderen of relaties ontvangen.

Welke wensen spelen er in jouw organisatie? Samen vinden we een hybride oplossing die werkt voor jou.

Beweeg mee met de veranderingen

De economie en de pandemie hebben een groot beroep gedaan op je flexibiliteit. Jullie kantoor was altijd de uitvalsbasis, daarna werd thuiswerken tijdelijk de norm. Inmiddels zie je steeds meer collega’s die zelf willen bepalen waar ze welk type werk doen; op kantoor vergaderen en samenwerken, terwijl gefocust meters maken net zo goed thuis kan. Kan jouw organisatie hier in meebewegen? Daar helpen we je graag bij.

"Alvero is een belangrijke partner voor het huren van kantoormeubilair. Ze bieden een snelle service en in een snel veranderende omgeving, wordt dit zeer gewaardeerd."

Hilde Verduyckt
Hybride werkplek

hybride werkplek

Verschillende werkzaamheden vragen om andere voorzieningen

meer lezen

Jouw werkomgeving hybride maken?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Sandra luistert graag naar de wensen van je werknemers en je organisatie. Vervolgens regelen we snel een oplossing die werkt.

Sandra Verheijen