Wat is een hybride werkplek?

Als je nergens aan vast zit, blijft je werkomgeving flexibel. Een hybride werkplek is meer dan een modewoord. Alles draait om flexibiliteit. Oftewel een werkplek die meebeweegt met de wensen van collega’s, de cultuur van je organisatie en veranderingen door het jaar heen. Een hybride werkplek is het tegenovergestelde van een traditionele werkplek. Waar traditionele werkplekken bij de meeste bedrijven vaak identieke werkplekken zijn die in een vast patroon staan, varieert een hybride werkomgeving van bedrijf tot bedrijf.

Als je écht flexibel wilt blijven, wil je nergens aan vast zitten en geen risicovolle investeringen doen. Hybride werkplekken huren bij Alvero maakt dat mogelijk omdat je kunt blijven aanpassen en verfijnen. Per week als het nodig is. Belcellen, ergonomische bureau's, vergaderunits, akoestische en modulaire oplossingen; we beschikken over een breed scala producten die je kunt inzetten om jouw werkomgeving hybride te maken. Bekijk hieronder enkele populaire producten voor een hybride werkplek. Ontvang je graag vrijblijvend advies over het creëren van hybride werkplekken? Wij helpen je graag op weg.
 

Hoe kan ik mijn kantoor hybride inrichten?

Een transitie naar een hybride werkplek is een hele operatie. Heel jouw werkomgeving gaat op de schop. De traditionele werkplekken maken plaats voor hybride werkplekken. Ergonomisch, akoestisch, circulair en wat als het meubilair toch niet helemaal naar wens is? We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat je daarom adviseren door Alvero. We gaan eerst naar de tekentafel. Over welke meubels beschik je nu, wat kunnen we hergebruiken en wat ontbreekt er nog. Op basis van jouw wensen maken we een inrichtingsplan voor jouw hybride werkplek.

Laat je adviseren door Alvero

hybride kantoorinrichting

Daarom regel je hybride werken met Alvero

Blijft hybride werken?

Hybride werkplekken zijn nieuw. Iets nieuws kan blijvend zijn, maar dat is geen garantie. Door te huren kan je oneindig uitproberen, zonder ergens aan vast te hangen. Ideaal voor hybride werkplekken dus.

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw hybride werkplekken vraagstuk passen.

Maanden worden weken

Wij zijn geen fabriek. Wij beschikken over 14.000 vierkante meter aan huurmeubilair. Enorm lange levertijden spelen dus geen rol, aangezien wij altijd wel een oplossing hebben die op voorraad is.

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij meubilair huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

De laatste trends

Hybride werken is een begrip van de laatste maanden. Er komen dus ook steeds meer en meer producten voor een hybride werkplek op de markt. Wij testen deze producten en voegen ze toe aan ons assortiment als ze voldoen aan onze eisen.

"Ksyos kan eenvoudig meebewegen met de veranderende vraag. Dat is het prettige aan Alvero, die meedenken en ons eigenlijk altijd kunnen helpen."

Harriet Bontius, Officemanager Ksyos
Ksyos werkt hybride

Project

Ksyos werkt hybride

Meer lezen

Thuiswerkplekken als onderdeel van de hybride werkomgeving

Wanneer we denken aan hybride werkplekken, dan denken we meteen aan belcellen, vergaderunits, informele overlegplekken en zit-sta bureaus. Een cruciaal onderdeel van hybride werkplekken bevindt zich ook thuis. Namelijk de thuiswerkplek. Tegenwoordig is thuiswerken niet meer weg te denken. Thuiswerken is een onderdeel geworden van onze werkroutine. Organisaties maken het verschil door hun werknemers te voorzien van een kwalitatieve thuiswerkplek als onderdeel van de hybride werkomgeving. Je wil tenslotte dat jouw werknemer zowel op de werkvloer als thuis ergonomisch kan werken. 

Hybride thuiswerkplekken

Jouw werkplek hybride maken?

Probeer, experimenteer en leer! Er is maar één manier om erachter te komen welke hybride meubels bij jouw organisatie passen: de praktijk. Binnen een week kunnen we je voorzien van state of the art hybride meubilair. Vervolgens bekijken we wat werkt in jouw organisatie en maken we aanpassingen waar nodig. Meer privacy of toch meer openheid. Meer nadruk op sfeer of juist op flexplekken; je kunt alle kanten uit. Alleen zo realiseer je een werkomgeving die meebeweegt met de wensen van collega’s, de cultuur van je organisatie en veranderingen door het jaar heen.

Meer weten over een hybride werkplek?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Sandra luistert graag naar de wensen van je werknemers en je organisatie. Vervolgens regelen we snel een oplossing die werkt.
bel +31 162 447 344

mail [email protected]

 

Sandra Verheijen