Werkplekken die komen en gaan

Net als de huurders. Gebruikers van je business center variëren in aantal en van aard. Daar wil je op in kunnen spelen met het meubilair wat je hebt. Met Alvero blijf je flexibel. Als je wilt, kun je wekelijks je ruimtes anders inrichten. Met werkstations, vergadermeubilair, softseating of waar je huurders ook maar behoefte aan hebben. In elke stijl. Alvero huurmeubilair maakt jou flexibel.

Bied je huurders de stijl die bij ze past

Een werkomgeving met start-ups en flexwerkers verandert vaak en snel. Met huurmeubilair zorg je dat een kantoor hybride blijft. Meer, minder of ander meubilair is met Alvero in een handomdraai geregeld. Je betaalt alleen zo lang je het gebruikt. Of dat nou een jaar is of een dag. En omdat meubilair van alle merken hebben, kunnen jouw huurders de stijl kiezen die bij ze past.

Meubilair business center huren

project

Bij The Office Operators heeft iedere huurder het gewenste meubilair

meer lezen

Standaard en schaalbaar is ook een optie

Ben je op zoek naar basic werkplekken die door gebruikers zelf worden aangekleed? Ook dat kun je regelen met Alvero. Bureaus en stoelen hebben we in alle stijlen en altijd van hoge kwaliteit. Zodat ook tijdelijke werknemers kunnen rekenen op maximaal comfort. En als je volgende week plotseling dubbele capaciteit nodig hebt, regelen we dat gewoon voor je.

Daarom kiezen business centers voor Alvero

Voor ieders wat wils

Iedereen heeft een andere smaak & ander meubilair nodig. Hoe kan je dit efficiënt en schaalbaar aanpakken als business center? Het huren van het meubilair bij Alvero biedt een zeer gepaste oplossing. 

Eenvoudig op- en afschalen

Niets is zo veranderlijk als de werkomgeving. Bij Alvero kan je eenvoudig op- en afschalen. Ook last minute. Dat is het grote voordeel van huren.

Betaal voor gebruik en bezit

Te veel betalen is voor niemand leuk. Betalen voor iets wat uiteindelijk niet gebruikt is al helemaal zonde. Doordat jij huurt, betaal jij uitsluitend voor gebruik en niet voor bezit.

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw vraagstuk passen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Al onze producten beschikken over de juiste duurzaamheidscertificaten. Meubilair kan je altijd kopen tegen belachelijk lage prijzen. Maar moet je dat willen? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid.

"Ik heb de samenwerking met Alvero als heel prettig ervaren. Wij moeten snel kunnen schakelen om aan de vraag van onze klanten te voldoen en hierbij heeft Alvero ons uitstekend geholpen. Het inhuizen van het meubilair verliep vlekkeloos en als ik een vraag had werd ik snel en vriendelijk geholpen."

Madelon de Graan
Business center meubilair huren

waarom huren

Business centers profiteren van maximale flexibiliteit met huur

meer lezen

Ben je een business center aan het inrichten?

Ook projectinrichters ondersteunen wij regelmatig bij het maken van de juiste keuzes. Omdat we weten welk meubilair populair is bij elke doelgroep, kunnen we snel naar het juiste plaatje toe werken. Zijn er toch nog aanpassingen nodig? Dat kan op elk moment. Zo is je inrichting altijd up-to-date.

Zoek je ook een oplossing voor je business center?

Voor elke huurder zoek je een andere oplossing die meegroeit met het bedrijf. Wil-Jan kent business centers van binnen van buiten en realiseert een oplossing die meebeweegt. Neem contact op en hoor een wereld aan mogelijkheden.

Wil-Jan Alvero