Meer dan duizend extra zitplaatsen voor de Matthäus Passion. In één keer geleverd en in één keer opgehaald.

Een markant gebouw dat in meerdere opzichten bijzonder is: de Grote Kerk in Naarden. De toren stamt uit de 14e-eeuw en werd in die tijd gebruikt als uitkijktoren ter bescherming van de vesting Naarden. In de 15e eeuw werd de rest van de kerk aangebouwd. De 16e-eeuwse schilderingen op het plafond maken van de kerk een bijzonder cultuurmonument, dat tegenwoordig wordt beheerd door Stichting Grote Kerk. Het statige pand biedt niet alleen plaats aan gelovigen tijdens kerkdiensten, maar ook aan liefhebbers van cultuur- en muziek tijdens exposities, beurzen, besloten bijeenkomsten en concerten. De opbrengsten komen ten goede aan ‘Werk aan de Kerk’, waarmee het onderhoud en behoud van dit eeuwenoude monument gegarandeerd wordt.

Grote kerk Naarden
De 1.050 Curvy stoelen van Alvero.
Grote Kerk Naarden

In 2013 waren er 1.050 stuks van de vergaderstoel ‘Curvy’ van Casala gevraagd. Een grote partij stoelen die Alvero in één keer aflevert.

Grote Kerk Naarden

De veelgeprezen akoestiek en de aanwezige faciliteiten voor zangers en muzikanten maakt de kerk een populaire plek voor concerten. In een klassieke sfeer biedt het gebouw plaats aan maximaal 1.750 bezoekers. Geen wonder dat de jaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus Passion door de Nederlandse Bachvereniging altijd kunnen rekenen op veel belangstelling, ook van de media. Met trots kunnen wij zeggen dat we speciaal voor deze uitvoeringen elk jaar minimaal 1.000 stoelen extra neerzetten (het andere deel hebben ze zelf voor de kleinere uitvoeringen in de kerk), waarop gasten in alle rust en comfort van de uitvoering kunnen genieten. En de mensen van de organisatie ook!

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero