Een hele berg met opbergoplossingen

Zoek je industriële lockers, klassieke archiefkasten of design dressoirs die zelfs thuis niet zouden misstaan? Opbergoplossingen hebben we in alle stijlen en aantallen voor je klaarstaan. Voor het hele team of met een (elektronisch) slot. Wat je ook wil opbergen, wij hebben het meubilair dat erbij past.

Kluisjes voor in de industrie

Hebben je medewerkers tijdelijk lockers nodig voor hun persoonlijke bezittingen? Wij leveren lockers op locatie. Groot of klein. Een stuk of tien of een paar honderd. Op je eigen locatie of bij een project.

Kluisjes voor in de industrie

Opbergen in het nog-niet helemaal paperless office

Digitalisering heeft grotendeels een eind gemaakt aan lange rijen archiefkasten die uitpuilen van de dossiermappen. Toch willen we met z’n allen nog heel wat rommel kwijt. Al is het maar om de werkomgeving opgeruimd en rustig te houden. Vertel ons welke stijl en wat voor capaciteit je zoekt, we regelen snel een oplossing die jou past.

Opbergen in het nog-niet helemaal paperless office

Daarom regel je een opbergoplossing met Alvero

Voor ieders wat wils

Alvero beschikt voor 14.000 vierkante meter aan kantoormeubilair. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de opbergoplossingen. Van onverwoestbare lockers tot designmeubilair.

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij meubilair huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

Maanden worden weken

Wij zijn geen fabriek. Enorm lange levertijden spelen dus geen rol, aangezien wij altijd wel een oplossing hebben die op voorraad is.

Ultieme flexibiliteit

Meer, minder of andere opbergoplossingen op elk gewenst moment. Niet alleen de grootte, maar ook de kleuren zijn volledig te kiezen. Zo geniet jij van ultieme flexibiliteit.

Eerdere projecten

Neste

Rotterdam

Neste - tijdelijke en semi-permanente gebouwen inrichten

meer lezen
FileLinx

Zoetermeer

FileLinx - een eigentijds en altijd flexibel kantoor

meer lezen

Ons opberg assortiment

"Prettige ervaring onlangs gehad. Last minute heeft Alvero kasten kunnen verhuren en bezorgen. Bedankt!"

Tim van Looy

Op zoek naar een opgeruimde werkomgeving?

Een opgeruimd kantoor creëert een betere werksfeer. Graag nemen we je mee in ons opbergmeubilair. Van lockers tot ladekasten, Bart weet er alles over.
Bel +31 162 447 336

Mail [email protected]

 

Bart de Muijck