Wat maakt beurs meubilair huren interessant?

De bezoekers van een beurs zijn op zoek naar comfort. Ook in een tijdelijke setting wil je je bezoekers in de watten leggen. Eén of een aantal keren per jaar organiseer jij een beurs. Dan weet jij als geen ander dat hier veel tijd inkruipt. Het draait tenslotte ook maar om één ding, je wilt dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor jouw gasten. Een belangrijk onderdeel van die ervaring op beurzen zijn de meubels. Gasten moeten ontspannen kunnen zitten in een loungehoek, comfortabel een lezing kunnen bijwonen en zonder zorgen kunnen netwerken. Waarom zou je al dit dure beurs meubilair kopen wanneer je het ook kan huren? Beurs meubilair huren heeft veel voordelen. 

Beurs meubilair huren in alle soorten

Wanneer jij een beurs organiseert waarin lezingen centraal staan, dan zal je waarschijnlijk veel comfortabele stoelen zoeken waar gasten aandachtig kunnen luisteren naar de gastsprekers. Alvero beschikt over grote aantallen koppelbare stoelen waar jij lange rijen met zitplek kan creëren. Op high-end beurzen zijn comfortabele zithoeken dan weer belangrijk. Van moderne koppelbare stoelen tot comfortabel softseating meubilair voor in jouw zithoek, beurs meubilair huur je bij Alvero. Beurs meubilair huren bij Alvero biedt je gegarandeerd een flexibele en zorgeloze oplossing. 

Wil jij beurs meubilair huren?

Neem contact met ons op

Eerdere beurzen

Nuclear Security Summit 2014

Den Haag

Nuclear Security Summit - 58 wereldleiders onbezorgd laten samenwerken

meer lezen
BCC

Berlijn (DE)

BCC - Alvero als vaste partner voor grote aantallen

meer lezen

"Fijn snelle communicatie. Wij waren super last minute met onze bestelling, maar toch is alles gelukt. Meubels zagen er ook heel netjes uit."

Donja de Graaf

De voordelen van beurs meubilair huren bij Alvero

Zorgeloze samenwerking

Snel leveren, en nog sneller weer ophalen. Of samenwerken met andere leveranciers. Wij weten wat er speelt in de beurswereld.

Groot assortiment

Alvero helpt alle soorten beurzen aan de geschikte meubels. Van basic back-stage stoelen en tafels tot high-end softseating meubilair.

Huren = een ideale oplossing voor beurzen

Als je huurt heb je geen zorgen om opslag, waardeverminderingen en andere negatieve gevolgen. Wat heb je aan beursmeubilair wat je 365 dagen bezit en slechts een aantal dagen per jaar gebruikt?

Onafhankelijk advies

We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw vraagstuk passen. Wij hebben namelijk geen contracten met bepaalde merken. 

Eenvoudig op- en afschalen

Wanneer je huurt bij Alvero kan je eenvoudig op- en afschalen. Heb je bijvoorbeeld last-minute toch nog meer stoelen nodig? Of waren die tafels wat ruim ingeschat? Wij staan zo weer bij je op de stoep. 

Wij brengen, plaatsen en halen het beursmeubilair weer op wanneer het jou uitkomt

Een heel jaar voorbereiden, en slechts één of een aantal dagen per jaar dat het er op aan komt. Een beurs kan alleen succesvol zijn als alles tot in detail geregeld is. Als organisatie hou je met talloze zaken rekening en moet je kunnen vertrouwen op partners die doen wat ze beloven. Of het nu 50 gasten zijn of 1000. We brengen, plaatsen en halen het gehuurde beursmeubilair op wanneer het jou uitkomt. Alvero neemt het beursmeubilair uit handen en zorgt er voor dat iedereen een comfortabele zitplaats heeft.

beurs meubilair huren

Overweeg jij ook om beursmeubilair te huren?

Laten we samen kijken naar je wensen en de mogelijkheden voor jouw beurs. Dan komen we snel tot een oplossing die werkt voor jouw organisatie. Nu en voor in de toekomst.
bel +31 162 447 339

mail [email protected]

 

Romée