Professionele kantoorinrichting

Hoe ga je die nieuwe ruimte, afdeling of complete locatie inrichten? Welk meubilair is daarvoor nodig? En hoe voorkom je dat jouw plannen bij de gebouw- of kantoorinrichting in praktijk heel anders uitpakken? Heel simpel gezegd kun je met huurmeubilair geen verkeerde keuzes maken. Door jouw gebouw- of kantoorinrichting te huren ga je van bezit naar betalen voor gebruik. Ga je bijvoorbeeld een afdeling renoveren? Dan kun je op een andere locatie vast proefdraaien met tijdelijk meubilair. 

Zoek jij een gebouw- of kantoorinrichting?

Eerder werk

Deze organisaties kiezen voor een flexibele kantoor- of gebouwinrichting van Alvero.

Deze organisaties kiezen voor een flexibele kantoor- of gebouwinrichting van Alvero.

Tweede kamer voorzien van meubilair
Ministerie van Algemene Zaken voorzien van meubilair
Ministerie van Binnenlandse Zaken voorzien van meubilair
Ksyos voorzien van meubilair
Gemeente Tilburg voorzien van meubilair
Allen & Overy voorzien van meubilair
Provincie Utrecht voorzien van meubilair
FrieslandCampina voorzien van meubilair
Triodos Bank voorzien van meubilair
Gemeente Vlaardingen voorzien van meubilair
Q8 voorzien van meubilair
Dematic voorzien van meubilair
Alliander voorzien van meubilair
a.s.r. voorzien van meubilair
ASML voorzien van meubilair
DNB voorzien van meubilair

Kantoor inrichten met huurmeubilair wat met je meebeweegt

Natuurlijk adviseren we je graag over de meubels die het beste bij jouw kantoorinrichting passen. Samen zoeken we een kantoorinrichting die het beste werkt voor je werknemers. Tegelijkertijd geeft het rust dat je met huurmeubilair kunt testen en experimenteren. Brengt de kantoorinrichting niet wat je verwachtte? Omdat stoelen niet lekker zitten, belcellen niet gebruikt worden of scheidingswanden niet genoeg privacy bieden? Dan zoeken we een betere oplossing. Door jouw kantoorinrichting te huren hang je nergens aan vast.

De wensen van je team veranderen met de tijd. Geef je mensen de waardering die ze verdienen met een op maat gemaakte kantoorinrichting met werkplekken die daarin meegaan. Of het nu gaat om elektrisch verstelbare zit-sta bureaus of design fauteuils die je werkomgeving een eigentijdse uitstraling geven. Met huur test je welk type bureau in jouw kantoorinrichting tot zijn recht komt.

Een inrichting op maat

We werken graag prettig samen wanneer wij gebouwen, kantoren of thuiswerkplekken inrichten. Daarom onderhouden we goede en lange relaties met klanten. We begrijpen waar je behoefte aan hebt en lossen graag dingen voor je op. Het oplossen van jouw inrichtingsvraagstukken kan door middel van één telefoontje. Ongeacht hoeveel haast jouw inrichtingsproject heeft. We horen graag voor welke uitdaging jij staat en denken direct met je mee. We gaan door tot we een oplossing vinden die werkt voor jou. Die oplossing kunnen we snel leveren, omdat we alles in huis hebben: de grootste voorraad kantoormeubilair, kennis van je branche en een eigen logistiek apparaat. Praatjes vullen geen werkplekken. Persoonlijke betrokkenheid wel. 

Kantoorinrichting met Alvero

"In een grachtenpand wil je ander meubilair plaatsen dan in een gebouw op een industrieterrein. Je wil dan een andere sfeer uitstralen. Alvero zorgt er altijd voor dat het past bij de locatie of de huidige inrichting, maar ook bij mijn eisen en wensen."

Christel Immers

Kantoorinrichting inspiratie

Q8

Antwerpen

Q8 - een kantoorinrichting die verspilling tegengaat

meer lezen
Complete inrichting van de werkomgeving

Amsterdam

Ksyos - complete inrichting van de werkomgeving

meer lezen

Heb je een ruimte of compleet gebouw in te richten?

Laten we samen kijken naar je wensen en de mogelijkheden op jouw locatie. Dan komen we snel tot een oplossing die werkt voor jouw organisatie. Nu en in de toekomst.

Evelien