Bespaar kosten en moeite

Ook al beschikt je gemeente over het nodige meubilair, het vergt nogal wat logistiek om alles voor een paar dagen heen en weer te slepen. Zeker als tafels en stoelen overal vandaan gehaald moeten worden. Bovendien creëren stemlokalen die allemaal op hetzelfde moment gereed moeten zijn een flinke piek in de vraag naar vervoersmiddelen en mensen. De vraag rijst of die rond de verkiezingen beschikbaar zijn.

Geschikt meubilair is onmisbaar om stempassen te controleren en een soepele doorstroom te garanderen. Dat geldt natuurlijk ook voor de ruimtes om de stemmen te tellen. Alles bij elkaar is de tijdelijke inrichting een flinke operatie. Steeds meer gemeenten werken daarom samen met Alvero.

"Zoals altijd, zeer tevreden. Alvero heeft ons de afgelopen vijf jaar bij elke verkiezing huurmeubilair geleverd voor ons stembureau. De levering en afhaling zijn altijd vlot verlopen, en deze keer was geen uitzondering. De chauffeurs zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Tot nu toe een samenwerking zonder teleurstellingen, dus het kan heel gelukkig zo doorgaan!"

Peter Frommels

Geleverd, geplaatst en opgehaald

Niet voldoende meubilair in huis om alle stemlokalen en de ruimtes om stemmen te tellen in te richten? Alvero vult aan waar het nodig is. Op basis van het aantal locaties en stemmers brengen we samen de behoefte in kaart, waarbij we uiteraard voldoen aan alle eisen en wensen in jouw gemeente. Vervolgens plannen en verzorgen we alles tot in detail: we brengen en plaatsen tafels, stoelen, stemhokjes en afzetpalen op de afgesproken tijden en halen ze na de verkiezingen weer op. We verzorgen naast een enkel stemlokaal of alle locaties in je gemeente, ook de ruimtes waar de stemmen geteld worden. Alvero kan grote aantallen direct uit eigen voorraad leveren.

Meubilair stembureau huren

Wij helpen meteen

De verkiezing van de Tweede Kamer van 22 november komen snel dichterbij. Voor een soepel verloop van de verkiezingen in jouw gemeente helpt Alvero met de inrichting van je stemlokalen en de ruimtes om stemmen te tellen. Zo hebben wij onlangs nog gemeente Tilburg, gemeente Oosterhout, gemeente Ede en gemeente Breda mogen voorzien van meubilair. Onze adviseurs staan klaar voor al je vragen.

Stemlokalen regelen

Wil je advies of een offerte voor de inrichting van een stemruimte?

Gemeenten in heel Nederland werken al jarenlang met ons samen tijdens de verkiezingen. We weten precies wat er nodig is om de rode loper uit te leggen voor alle stemgerechtigden in je gemeente. Wil-Jan helpt je graag verder.
bel +31 162 447 341

mail [email protected]

 

Wil-Jan Alvero