Onze bijdrage aan het WTC Amsterdam

Wij zijn trots op onze bijdrage aan het creëren van inspirerende werkplekken. Onlangs hadden we het genoegen om de kantine in het World Trade Center Amsterdam in te richten, een project waarbij ons stijlvol en functioneel meubilair perfect tot zijn recht komt.

WTC kantine

Duurzaam en comfortabel meubilair in het hart van Amsterdam

In het hart van Amsterdam, binnen de muren van het dynamische World Trade Center, hebben wij een kantine ingericht die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch is. Ons meubilair, bekend om zijn duurzaamheid en comfort, ondersteunt de levendige sfeer van het WTC en biedt een welkome pauzeplaats voor medewerkers en bezoekers.

WTC kantine

Ontwerp gericht op functionaliteit en esthetiek

De ruimte is ontworpen met oog voor moderne uitstraling en comfort. We hebben stijlvolle stoelen en flexibele tafelopstellingen geleverd, zodat elke bezoeker optimaal kan genieten van hun tijd in de kantine. Ons doel was om een omgeving te creëren waar mensen niet alleen kunnen ontspannen, maar ook kunnen netwerken en samenkomen in een inspirerende setting.

WTC kantine
WTC kantine
WTC kantine

Ontdek de nieuwe kantine in het World Trade Center

Wij zijn verheugd dat we deze kantine hebben mogen inrichten en nodigen iedereen uit om de ruimte zelf te ervaren. Wij zetten ons in om elke dagelijkse routine te verrijken met kwalitatief hoogwaardig meubilair dat zowel mooi als functioneel is.


 

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero