Over Ksyos

Ksyos verbetert de gezondheid van iedereen. Met behulp van nieuwe technologie brengt het bedrijf gezondheid naar de mensen in onze samenleving. Met 4.500 medisch specialisten en paramedici en 7.500 huisartsen is Ksyos de grootste zorginstelling van Nederland.

Gedeeltelijk terug naar kantoor

Na corona gaan Ksyos collega’s afwisselend thuis en op kantoor werken. Om beter samen te werken wil je een werkomgeving die gezelligheid ademt. Elk team heeft andere behoeftes. Zo komen de developers tweewekelijks samen voor een sprintwissel. Dat vraagt om verschillende opstellingen, waarin formeel én heel informeel bespreken mogelijk is. Daarnaast zijn er in hoogte verstelbare bureaus en stilteplekken nodig. Als het meubilair ook nog in de kleuren van Ksyos geleverd kan worden, is het plaatje compleet.”

Ksyos kantoor
Een heel kleurrijk en gezellig kantoor, volledig voorzien met kwalitatief meubilair door Alvero.
Ksyos kantoor
Een van comfortabele zithoeken van Ksyos.
Alcove huren
Alcoves bieden een oplossing voor een informeel gesprek.

Ksyos kan eenvoudig meebewegen met de veranderende vraag.

Herriet Bontius, Officemanager Ksyos

Meedenken stopt niet bij de opdracht

Harriet voegt eraan toe. “Het prettige in de samenwerking met Alvero is het meedenken in oplossingen en de directe service. Feitelijk kan alles! Waarin ik speciale aandacht wil vragen voor de mensen van Alvero die op locatie komen. Zij zijn heel behulpzaam en ook zij denken mee. Niets is te veel. Zo wilden we een ruimte toch nog anders ingericht hebben nadat alles was geplaatst. Dat was absoluut geen probleem voor ze. Ze kwamen zelfs met bruikbare tips. Top!”

Meubilair voor kantoor huren
Er werden vele elektrische zit-sta bureaus geleverd met akoestische scheidingswanden.
Ksyos kantoorgebouw
Een kantooromgeving die letterlijk met Ksyos meebeweegt, aangezien er zelfs ruimte was voor een schommel.

Elk kwartaal een extra samenwerking

Vier keer per jaar komt iedereen op één plek samen voor een kwartaalmeeting met een thema. Alvero levert extra meubilair voor elke kwartaalmeeting, in de stijl van het thema. Kwalitatief meubilair, afgemonteerd geleverd en ook weer direct opgehaald. “Dat is het prettige aan Alvero, die meedenken en ons eigenlijk altijd kunnen helpen. Ze hebben mij nog nooit NEE verkocht, ook niet als het last minute was!”, aldus Esther Taling, HR-adviseur binnen Ksyos.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero