Schoolmeubilair huren

Op zoek naar schoolmeubilair? Bij Alvero hebben we een uitgebreid assortiment aan schooltafels en schoolbanken voor het nieuwe schooljaar. Als specialist in tijdelijke inrichting kunnen we op elk gewenst moment voor elke gewenste periode schoolmeubilair afleveren in zowel de BeNeLux, Duitsland als Frankrijk. Aangezien we al ons schoolmeubilair op voorraad hebben, kunnen we op korte termijn leveren. Dus ook voor dringende aanvragen van schoolmeubels, schoolbanken of schoolstoelen kunnen we u van dienst zijn!

Schoolstoelen van perfecte kwaliteit

Alvero is niet enkel gespecialiseerd in kantoormeubelen, maar heeft ook een uitgebreide collectie aan schoolstoelen te huur. Heeft u als school te weinig stoelen in de klas? Geen probleem! Bij ons kunt u voor het hele jaar stoelen huren, maar zelfs ook voor één week of één dag. Zo bent u voor elke gelegenheid voorzien van de juiste hoeveelheid en kwaliteit aan schoolstoelen. Het aanbod varieert van klassieke schoolstoelen tot collegestoelen met bijhorende schrijfplank. Deze kunststof stoelen worden ook gebruikt voor grote congressen of bijeenkomsten, maar kunnen in de klaslokalen natuurlijk ook perfect van toepassing zijn!

Schooltafels huren bij Alvero

Terug naar de schoolbanken met Alvero! Naast stoelen en bureaus voor scholen hebben wij ook schooltafels in ons ruime assortiment. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende maten. Zo hebben we schooltafels die gemakkelijk in hoogte verstelbaar zijn door middel van een traditionele slinger. Deze passen perfect bij de schoolstoelen van Alvero, zodat u een gehele schooluitrusting aan meubilair in één keer kunt huren! Kortom, voor het huren van schoolmeubilair moet u bij Alvero zijn.

Presentatiemiddelen voor scholen

Naast schoolmeubilair huren, kunt u bij Alvero ook presentatiemiddelen huren voor op scholen en universiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld whiteboards, maar ook aan onze Sketchalot en flipovers. Daarnaast kunt u bij ons een lessenaar huren en ophangbare whiteboars. Onze schoolborden zijn in verschillende maten beschikbaar. Daarnaast hebben we rijdbare schoolborden om mobiel te zijn en om deze te gebruiken in meerdere ruimtes.