Is dat wel veilig?

Om (binnenkort) ook in de kantoortuinen weer veilig aan het werk te kunnen gaan, moeten werkplekken aangepast worden. Een perfect materiaal hiervoor is plexiglas. Van bureauschermen tot verrijdbare wanden, de mogelijkheden zijn eindeloos om een veilige werkomgeving te creëren. U bestelt alles direct bij Alvero Kantoormeubelverhuur. Wij adviseren u graag over wat het beste bij uw specifieke situatie past. Daarnaast is het grote voordeel dat u de materialen bij ons huurt en u dus geen grote investeringen hoeft te doen die na het opheffen van de anderhalvemetersamenleving geen waarde meer hebben.

Verschillende toepassingen van plexiglas

Alvero heeft een breed assortiment plexiglasproducten die de fysieke afstand in de kantoortuinen kunnen waarborgen. Zo hebben we plexiglaswanden voor op de balie of vergadertafel. De hangende plexiglasplafondschermen kunnen worden geplaatst tussen verschillende afdelingen en looppaden. En onze verrijdbare plexiglaswanden kunnen steeds opnieuw de ruimte afschermen die op dat moment gebruikt wordt. Een afscherming tussen bureaus creëert u met een bureauscherm van plexiglas. 

Bekijk ons complete aanbod plexiglasschermen

Huren

Wanneer u producten huurt, hoeft u geen grote investeringen te doen en blijft u niet met de producten zitten als de anderhalvemeterregel uiteindelijk wordt opgeheven. Bovendien is huren duurzamer, omdat wij de producten opnieuw in kunnen zetten na de huurperiode. U huurt bij Alvero de producten met een optie tot verlenging. Mochten de anderhalvemetermaatregelen langer duren dan vooraf ingeschat, dan zit u goed.

De vraag naar plexiglas is de afgelopen weken enorm toegenomen en daardoor slecht leverbaar binnen de markt. Alvero heeft dit materiaal voorradig, dus u kunt de plexiglasproducten binnen korte tijd ontvangen.

Bekijk ook onze andere Social Distancing oplossingen! 

De voordelen op een rij:​

  • De anderhalvemeterregel wordt gewaarborgd.
  • Plexiglas zorgt voor een nette oplossing die niets aan de werksfeer afdoet.
  • De plexiglasschermen zijn direct leverbaar.
  • U hoeft geen grote investeringen te doen die over een poos niets meer waard zijn.

Uitgebreid pakket andere mogelijkheden

Naast plexiglas bieden we een breed assortiment andere producten die zorgen dat iedereen veilig aan het werk kan. Van vloerstickers en desinfectiematerialen tot 180 gradenspiegels.

Bekijk direct onze mogelijkheden