Ksyos gaat gedeeltelijk terug naar kantoor

Na corona gaan Ksyos collega’s afwisselend thuis en op kantoor werken. Om beter samen te werken wil je een werkomgeving die gezelligheid ademt. Elk team heeft andere behoeftes. Zo komen de developers tweewekelijks samen voor een sprintwissel. Dat vraagt om verschillende opstellingen, waarin formeel én heel informeel bespreken mogelijk is. Daarnaast zijn er in hoogte verstelbare bureaus en stilteplekken nodig. Als het meubilair ook nog in de kleuren van Ksyos geleverd kan worden, is het plaatje compleet.” Een ding is zeker, en dat is dat niets zeker is. Daarom koos Ksyos voor lange termijn huur, maar wel met de optie om het meubilair al eerder te laten ophalen wanneer dit niet meer gebruik zou worden. 

Je hebt werkmeubilair voor een paar jaar nodig?

Wat heb je nodig om toch zeker twee jaar vooruit te kunnen? Voor we over kantoormeubilair beginnen, brengen we eerst je wensen in kaart. Zodat je maximaal profiteert van die tijdelijke uitbreiding van je werkomgeving. We bedenken en leveren de oplossing die voor jouw organisatie het beste werkt. Het beste past bij jouw team. Blijkt na een tijdje dat het anders moet? Dan regelen we dat ook. Huren houdt je flexibel.

Waarom huren

Waarom huren

Blijf flexibel met huur

meer lezen

Benieuwd naar de opties van middellange termijn huur?

Bespreek jouw wensen met Nant! Dankzij Alvero genieten veel bedrijven van volledige flexibiliteit op het vlak van meubilair. Geen grote investeringen, geen onnodige risico's. Wel alle voordelen van huur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Praat er over met Nant.

Nant

"Alvero snapt meteen wat je zoekt. Ik stuurde een e-mail naar Alvero en sprak vervolgens Renaud. Hij belde me om mijn verzoek door te nemen gaf me nog wat laatste tips en ik nam mijn besluit. Het ging heel snel. Ze zijn altijd beschikbaar als ik een probleem of verzoek heb. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de producten."

Aldi, Facilitair manager

Projecten die meubilair huren voor een periode van maximaal 24 maanden

Complete inrichting van de werkomgeving

Amsterdam

Ksyos - complete inrichting van de werkomgeving

meer lezen
FileLinx

Zoetermeer

FileLinx - een eigentijds en altijd flexibel kantoor

meer lezen