Over Neste

Neste is 's werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en hernieuwbare vliegtuigbrandstof uit afval- en reststromen. Door de transportsector, steden, en verschillende industrieën te helpen hun activiteiten te verduurzamen. Om een wereldleider te worden op het gebied van hernieuwbare en circulaire oplossingen.

Onderschrift bij afbeelding
Kleurrijke stoelen in de kantine van Neste.
Onderschrift bij afbeelding
Elektrische zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen in een van de vele units van Neste.
Neste
Grote hoeveelheden industriële lockers werden geleverd.

"De inrichting is afhankelijk van het gebruiksdoel. Sommige teams lopen bijvoorbeeld in vuile kleding in- en uit, daarop is het meubilair aangepast."

Sebastiaan van Kempen, Shutdown Lead Logistics

Tijdelijke plekken om te werken, vergaderen, omkleden en lunchen

Wegens groot onderhoud en een verbouwing heeft Neste semi-permanente gebouwen laten plaatsen, inclusief werk-, vergader, omkleed- en lunchplekken. Als Shutdown Lead Logistics kwam Sebastiaan van Kempen bij ons terecht. Hij wilde een passende omgeving creëren voor zowel de korte termijn (tenten) als de lange termijn (gebouwen).

Onderschrift bij afbeelding
Vergaderstoelen in een vergaderruimte van Neste.

Zien, testen, kiezen

Eén van de kernwaarden van Neste is we care. We wilden graag dat Sebastiaan de juiste keuzes kon maken en nodigden hem uit om verschillende opstellingen te komen beoordelen en testen. Voor hem was het belangrijk dat de inrichting naadloos past bij de belangrijkste kernwaarden én het bedrijf Neste.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero