Dealers en inrichters ervaren de kracht van huur

Meubilair huren geeft dealers en projectinrichters (en de klanten) de vrijheid om hun klanten de best mogelijke oplossingen te bieden zonder de beperkingen van eigendom. Het opent deuren naar flexibiliteit, kostenbeheersing en aanpasbaarheid, waardoor ze hun dienstenaanbod kunnen optimaliseren en zich onderscheiden in de markt.

Wij begrijpen wat er speelt

Meubilair huren geeft dealers en projectinrichters (en de klanten) de vrijheid om hun klanten de best mogelijke oplossingen te bieden zonder de beperkingen van eigendom. Het opent deuren naar flexibiliteit, kostenbeheersing en aanpasbaarheid, waardoor ze hun dienstenaanbod kunnen optimaliseren en zich onderscheiden in de markt.

Dealers en inrichters komen steeds meer in aanraking met huren. Alvero ondersteunt zich daarbij. Denk aan:

Mijn klant wil kantoormeubilair huren

Met de groeiende trend van flexibel werken kunnen bedrijven met gehuurd kantoormeubilair gemakkelijk aanpassen aan verschillende werkstijlen. Het huren van kantoormeubilair biedt bedrijven de vrijheid, flexibiliteit en kostenbesparing. Daarnaast is duurzaamheid ook een belangrijke factor, iets waar alle klanten tegenwoordig terecht bij stilstaan. Dankzij huur verminder je verspilling en onnodig grondstof gebruik, wat in het kader van circulair denken past.

Hubbz

Ik wil mij als dealer / inrichter duurzaam opstellen

Als dealer of kantoorinrichter is het een troef wanneer jij een duurzame dienstverlening kan aanbieden. Al sinds de oprichting ademt Alvero duurzaamheid. Wanneer jij huur toevoegt als samenwerkingsoptie, ben jij concurrenten een stap voor. Zelf heb je natuurlijk ook al lang door dat meer en meer klanten duurzame eisen stellen. Door te huren, en alleen te gebruiken wat je nodig hebt, neem je een enorme voorsprong op het gebied van duurzaamheid.

Ik wil mij als dealer / inrichter duurzaam opstellen

Er moet levertijd overbrugt worden

Wij creëren ademruimte voor projectinrichters. De inrichting van een totaalproject gaat niet over één nacht ijs. Jij wil goed nadenken over een mooi totaalconcept terwijl je klant ook nu al om meubilair verlegen zit. Een tijdelijke overbrugging met huurmeubilair zorgt dat je geen concessies hoeft te doen. Je kunt in alle rust en zonder beperkingen je interieurconcept tot leven brengen met het juiste meubilair terwijl je klant meteen vooruit kan.

levertijd meubilair overbruggen

"Ik heb samenwerking met Alvero als een toegevoegde waarde gezien. Ze denken mee met je eigen concept en ze zullen niet schromen je te voorzien van advies op basis van hun eigen ervaring. Juist dat is prettig omdat je zo ook tot andere inzichten komt! Qua dienstverlening en servicegerichtheid staat men snel en vakkundig voor je klaar."

Jurgen Beerse, Projectleider Facilitaire Dienst

De vele voordelen van huren voor dealers en inrichters

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

De behoeften van jouw klanten veranderen sneller en sneller. Door meubilair te huren, hebben dealers en projectinrichters de flexibiliteit om gemakkelijk aan te passen aan veranderingen in ruimtevereisten, stijlvoorkeuren en bedrijfsgroei. Het toevoegen, verwijderen of upgraden van meubilair wordt eenvoudiger en kostenefficiënter.

Kostenbeheersing

Huren elimineert de noodzaak van grote initiële investeringen die gepaard gaan met de aanschaf van meubilair. Dit stelt dealers en projectinrichters in staat om hun financiële middelen efficiënter te beheren en meer flexibiliteit te hebben bij het alloceren van middelen voor verschillende projecten.

Diverse klantbehoeften

Elk project kan unieke meubelbehoeften hebben op basis van de branche, het doel en de doelgroep. Door meubilair te huren, kunnen dealers en projectinrichters gemakkelijk aan deze diverse eisen voldoen zonder zich te binden aan één specifieke stijl of ontwerp.

Actuele ontwerptrends

De meubelindustrie is voortdurend in beweging, met nieuwe ontwerptrends en innovaties. Door te huren, hebben dealers en projectinrichters toegang tot de nieuwste en meest aantrekkelijke meubelstukken, waardoor hun projecten een modern en eigentijds karakter krijgen.

Onderhoud? Dat doen wij

Huren plaatst de verantwoordelijkheid voor onderhoud en reparaties bij het verhuurbedrijf. Dit bespaart dealers en projectinrichters kostbare tijd en middelen die anders zouden worden besteed aan het in stand houden van het meubilair.

Duurzaamheid en circulaire economie

Huren draagt bij aan duurzaamheid door hergebruik te bevorderen en afval te verminderen. Dit past in de groeiende trend van circulaire economie en milieubewustzijn. Iets wat jouw klanten ook belangrijk, zo niet het meest belangrijk vinden.

Dealers en inrichters waar wij mee samen werken

Prettig samenwerken met deze partners.

Prettig samenwerken met deze partners.

Rever

Ontmoet Alvero

Vanaf de oprichting in 1986 draait bij ons alles om kantoormeubilair. Aanvankelijk richt Alvero zich op de verkoop van tweedehands meubilair. Het hergebruiken van spullen blijkt een voorbode voor de toekomst. In de jaren die volgen specialiseert Alvero zich in de verhuur van kantoormeubilair. Aanvankelijk om de lange levertijden te overbruggen, uiteindelijk om organisaties en evenementen structureel te voorzien van een flexibele inrichting. 

Meer over Alvero

Alvero sinds 1986

Ontmoet de mensen van Alvero

Onze positiviteit werkt aanstekelijk. We werken graag prettig samen. Onderhouden goede en lange relaties met klanten. Omdat we begrijpen waar je behoefte aan hebt. We lossen graag dingen voor je op. En op ieder moment staan we klaar. Dat doen we met 85 werknemers verspreid over 4 landen. 

Ontmoet ons team

Ontmoet Alvero

Samen naar prachtige projecten

Benader kantoorinrichting op een nieuwe manier. Laten we samenwerken aan projecten die flexibel, kostenefficiënt en stijlvol zijn. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met Reinier.

bel +31 6 54 66 33 06

mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur