Vergaderbox huren

Met telefoontjes, online vergaderingen en ander overleg kan het best druk zijn op kantoor. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om de rust terug te brengen. Een vergaderbox is een kleine afgesloten ruimte die op kantoor geplaatst kan worden. Zo creëer je een extra vergaderruimte zonder het hele kantoor te verbouwen. In dit blog vind je 3 voordelen van een vergaderbox.

1. Geluiddichte box

Een vergaderbox bestaat uit geluiddichte wanden waardoor geluidsoverlast aanzienlijk verminderd wordt. De box is speciaal ontworpen om zo min mogelijk geluid door te laten. Hierdoor kan overleg gehouden zonder overlast voor andere collega’s en aan de andere kant hoor je in de box ook minder van buitenaf.

2. Gericht op akoestiek

Een vergaderbox is gemaakt met het oog op de akoestiek. Dit betekent dat de box niet alleen geluiddicht is, maar ook een fijne akoestiek biedt. Overleg in een vergaderbox zal niet gepaard gaan met een echo op de achtergrond, het materiaal is geoptimaliseerd om het geluid zo goed mogelijk te laten klinken.

3. Duurzame oplossing

Het volledig verbouwen van een kantoor is geen duurzame of goedkope oplossing. Een vergaderbox daarentegen bestaat uit onderdelen die uit elkaar gehaald kunnen worden in het geval van een verhuizing of een nieuwe indeling van het kantoor. Zo gaat de box lang mee. Daarnaast is een vergaderbox financieel duurzamer dan het verbouwen van het kantoor. Een vergaderbox gaat jarenlang mee en is in korte tijd te plaatsen. Een verbouwing kost snel een aantal weken of maanden. Het huren van een vergaderbox is helemaal een goede uitkomst. Het huren van een vergaderbox is goedkoper dan de aanschaf en zo betaal je alleen voor de periode dat je de box gebruikt.

Vergaderboxen in de praktijk

Complete inrichting van de werkomgeving

Amsterdam

Ksyos - complete inrichting van de werkomgeving

meer lezen

Vergaderbox huren

De aanschaf van een vergaderbox kan een flinke kostenpost zijn, ondanks dat het een goedkopere optie is dan verbouwen. Een vergaderbox huren is dan een betere oplossing. Je betaalt alleen voor de periode dat je de box gebruikt en verspreid de kosten. Bij Alvero hebben wij een ruim assortiment aan vergaderboxen te huur. Neem contact op met onze experts voor de oplossing die bij jouw wensen past.

Meer weten over het huren van vergaderboxen?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero