Waarom je een poef wilt huren

Het inrichten van een kantoor kan een leuke maar ook uitdagende klus zijn. Naast ergonomische werkplekken wil je werknemers ook afwisselende zitplekken bieden door softseating aan je inrichting toe te voegen. Je kan bijvoorbeeld een leuke poef neerzetten voor een gezellige uitstraling en het biedt ook meteen een comfortabele zitplek.

Design, comfort of allebei?

Het mooie van softseating is dat je comfortabele zitplekken creëert die er ook nog eens leuk uitzien. Een kantoor is namelijk meer dan een paar bureaus. Het is belangrijk om in een inspirerende omgeving te werken.

Projecten waar wij poefs hebben ingezet

Nuclear Security Summit 2014

Den Haag

Nuclear Security Summit - 58 wereldleiders onbezorgd laten samenwerken

meer lezen

Een poef inspirerend?

Als we de hele dag op dezelfde manier op een stoel zitten, is de inspiratie op een gegeven moment ver te zoeken. Wil je juist een inspirerende sessie stimuleren? Zet eens verschillend zitmeubilair bij elkaar. Denk aan een poef, een bank en een kruk. Door een andere houding aan te nemen, worden mensen uit hun ritme getrokken waardoor de creativiteit een boost krijgt.

Een plek voor rust

Softseating leent zich ook goed voor het creëren van rustplekken op kantoor. Je biedt mensen de mogelijkheid om even op een andere plek te gaan zitten en hier een pauze te nemen van het werk.

Poef huren

Het huren van kantoormeubilair is een makkelijke oplossing om je kantoor leuk in te richten zonder gelijk aan hoge kosten te zitten. Daarnaast biedt het ook een uitkomst voor het overbruggen van periodes. Wil je ook een poef huren om je kantoor leuk in te richten? Bekijk de softseating oplossingen van Alvero.

softseating oplossingen van Alvero

Meer weten over het huren van poefs?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero