Snelheid en flexibiliteit op grote schaal

Unique heeft veel werknemers en locaties door heel Nederland. Voor de inrichting van het kantoor in Den Haag zocht het rekruteringsbureau een oplossing. In nauwe samenwerking hebben we die snel ontwikkeld. Unique koos voor lange termijn huur van vijf jaar. Een oplossing die snel effectief is en tegelijkertijd flexibel te beheren. Unique heeft zelf geen meubilair in bezit, maar kan gebruiken wat nodig is en putten uit de grote voorraad van Alvero. Ons assortiment is zo groot dat we zelfs flinke kantoren in een handomdraai kunnen voorzien van eigentijds kantoormeubilair. Komen er werknemers bij of moet Unique afschalen? Dan beweegt het meubilair met deze verschuiving mee. Want waarom zou je nog iets in huis hebben dat je toch niet gebruikt.

Onze grote voorraad huurmeubilair staat jarenlang ter beschikking van Unique. Een snelle oplossing die zich makkelijk aanpast aan de tijd.

Unique
Werk- en vergaderplekken van Alvero bij Unique.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero