Meubels huren voor 1 dag

Organiseert u een evenement dat maar één dag plaatsvindt? En bent u nog op zoek naar meubels waarmee u uw evenement kan aankleden? Dan bent u bij Alvero op het juiste adres. Hierbij spreken wij over het verhuur van meubels voor grootschalige evenementen. Door het ruime en brede aanbod van Alvero kunnen we zeer snel uit voorraad leveren in grote hoeveelheden. Geen project is te groot voor Alvero, voor uw tijdelijke inrichting bent u bij ons op het juiste adres. Zelfs bij meubelverhuur voor 1 dag.

Uw evenement voorzien van meubels door Alvero

Bij ons kan u een uiteenlopend assortiment aan hoogwaardige kantoormeubels terugvinden voor uw evenement. Zo kan u bij ons allerlei tafels, stoelen, opbergkasten, kantoorspullen, lounge en design meubilair huren voor één dag. U bepaalt wat u huurt en Alvero regelt de rest.

Niet alleen zijn wij degene die er voor zorgen dat de kantoormeubels tot bij onze klant geleverd worden. Maar daarnaast staan wij ook in voor het ophalen, schoonmaken en repareren van de meubels. 

Alvero: leverancier van meubels voor 1 dag

Alvero is al meer dan 30 jaar de specialist in het tijdelijk verhuren van kantoormeubels. Hiernaast heeft Alvero ook al heel wat ervaring met het leveren van meubels voor één dag. Zo hebben wij al aan enkele projecten deelgenomen die enkel meubels nodig hadden voor één dag.

Zo is het project de ‘Nucleaire Top Den Haag’ hier één van. Hierbij was Alvero verantwoordelijk om de wereldpers tijdens de Nuclear Security Summit te voorzien van bureaus en comfortabel zitmeubilair die zij nodig hadden om te kunnen werken. Dit grootschalig evenement dat slechts één dag plaatsvond, was voor Alvero een enorme logistieke uitdaging aangezien er toch wel sprake moest zijn van heel wat logistieke opslag en flexibiliteit.

Ook het ‘Berlin Congress Center’ is één van deze projecten. Hiervoor was Alvero verantwoordelijk om de 1000 deelnemers van het evenement te voorzien van de benodigde bijpassende stoelen die moesten voldoen aan de technische en bouwkundige voorwaarden van de ruimte. Door de grote flexibiliteit van Alvero, zijn zij er in geslaagd in een zeer korte tijd de benodigde stoelen ter plaatse te leveren in het BBC.

Ook meubels huren voor 1 dag?

Bij Alvero kunnen we binnen 48 uur leveren. Heb je vragen of snel meubilair nodig?

Evelien