Lockers zoals je ze nog nooit gezien hebt

Eerlijk gezegd, toen onze collega's in Frankrijk deze aanvraag kregen, moesten wij ook even twee keer met de ogen knipperen. Een van de meest toonaangevende modemerken uit Parijs wilde 900 lockers huren. Niet omdat de catwalkmodellen in een fabriek aan de slag moesten, maar wel om de nieuwe collectie voor te stellen tegen een industriële achtergrond.

Een industrieel decor van 900 lockers

Het geleverde decor bestond uit zes serieel geplaatste lockerkasten, wat resulteerde in een totaal van 900 lockers. De keuze van Coperni creëerde een bijzondere sfeer in een unieke omgeving. Waarom Coperni deze lockers juist bij ons huurden? Tijdens een strak georganiseerd evenement als de Fashion Week draait alles om timing en betrouwbaarheid. Alvero leverde en plaatste de lockers helemaal volgens afspraak. Last minute wat extra lockers bij bestellen? Geen probleem. Twee dagen later haalden we alles weer op en kon Coperni terugkijken op een markante show.

Benieuwd naar hoe het evenement er uit zag?
Bekijk de video

Coperni
De speciale belichting creëerde een uitstraling die de show naar een hoger niveau tilde.

900 lockers geleverd, geplaatst en opgehaald binnen 2 dagen. Dat kan alleen bij Alvero.

Coperni
De aaneengesloten lockers geven een kolossale indruk.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero