Nu te huur; Het Hack-bureausysteem van Vitra. 

Flexibiliteit is waar het Hack-systeem om draait; Het zit-sta bureau kan in een handomdraai worden opgevouwen tot een platte "kist". Hierdoor is het bureau eenvoudig te verplaatsen en ergens anders in te zetten. Gebruikers waarderen het instelbare werkblad en de naar wens aan te passen persoonlijke werkruimte. Het bureau is in hoogte verstelbaar, zodat staan, zitten en loungen tot de mogelijkheden behoren en er verschillende plekken voor werken, vergaderen en ontspannen ontstaan. 

Inklapbaar bureau huren? Dat kan!

Naast flexibiliteit en functionaliteit, past Hack ook binnen de prioriteiten die milieubewuste bedrijven stellen; het manueel bediende mechanisme maakt de productie en het gebruik van Hack duurzaam. Bovendien worden de bureaus lokaal en op een energie-efficiënte manier vervaardigd met lokaal geproduceerde houten panelen die Vitra assembleert met geprefabriceerde metalen onderdelen.

asdf

De hoogte van het werkblad is op elk moment manueel aanpasbaar met een verdoken hendel of een slinger. Dit maakt het mogelijk de hoogte van het bureau in luttele seconden aan te passen van 70 tot 125 cm. In de laagste positie kan Hack worden voorzien van kussens en dienstdoen als sofa.

Wil jij een Vitra Hack huren?

Neem contact op met Reinier. Wij geven je graag advies! 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur