Schuifdeurkast huren

Met een schuifdeurkast bespaar je ruimte op kantoor omdat je geen last hebt van deuren die naar buiten toe openslaan. Zo benut je elke centimeter van je kantoor optimaal en kan je het kantoor praktisch indelen. Verder kunnen schuifdeurkasten in open kantoorruimtes ook gebruikt worden als room-divider, om ruimtes van elkaar te scheiden.

Weinig ruimte en toch opbergen

Op kantoor kan het vinden van genoeg ruimte nog wel eens een uitdaging zijn. Door slim om te gaan met de ruimte blijft het kantoor georganiseerd. Het plaatsen van kasten levert makkelijk extra opbergruimte op, maar de kasten moeten wel goed passen. Een goede uitkomst daarin zijn schuifdeurkasten. Doordat er geen openslaande deuren zijn, nemen schuifdeurkasten een stuk minder ruimte in beslag.

Schuifdeurkasten bij projecten

FileLinx

Zoetermeer

FileLinx - een eigentijds en altijd flexibel kantoor

meer lezen

Schuifdeurkast als room-divider

Kantoren worden steeds vaker op een open manier ingericht. Toch is een afscheiding tussen ruimtes in sommige gevallen wel nodig. Hiervoor bieden schuifdeurkasten ook een goede uitkomst. Eén of meerdere schuifdeurkasten kunnen geplaatst worden als room-divider. Zo heeft de kast zelfs een dubbele functie als opbergplek en afscheiding tussen ruimtes.

Welke schuifdeurkasten?

Afhankelijk van het doel van de schuifdeurkasten kies je het type dat hier het beste bij past. Je kan kiezen uit hoge of lage schuifdeurkasten, brede of smalle kasten en nog veel meer opties. Je wilt dat de schuifdeurkast goed past in de ruimte, dus zorg dat je de ruimte goed opmeet voordat je de kast kiest. Daarnaast bepaal je ook hoeveel kantoorspullen en documenten je wilt opbergen in de schuifdeurkast. Dan weet je hoeveel ruimte je nodig hebt om alles kwijt te kunnen.

Schuifdeurkasten huren

Wil jij optimaal gebruiken maken van de ruimte op kantoor met een schuifdeurkast? Bij Alvero bieden we een ruim assortiment aan schuifdeurkasten te huur aan.

Meer weten over het huren van schuifdeurkasten?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero