Meubilair huren voor inrichting vaccinatiecentra

De eerste Coronavaccinaties in Nederland zijn een feit. Dit stelt de verantwoordelijke autoriteiten voor grote logistieke uitdagingen. Niet alleen met betrekking tot het vaccin, maar ook wat betreft de uitrusting van de talrijke vaccinatiecentra. Denk maar aan meubilair, social distancing oplossingen en accessoires die aan de voorschriften van Covid-19 voldoen. Gezien de oppervlakte van de vaccinatiecentra spreken we dan ook over grote aantallen meubilair die dienen aangeschaft te worden.

Verhuur van tafels, stoelen, tussenschotten en meer voor vaccinatiecentra

Je kunt de inrichting van de vaccinatiecentra natuurlijk kopen. Als je belast bent met deze verantwoordelijke taak, is het de moeite waard om te kijken naar het alternatief: het huren van meubilair en alles daaromheen voor uw inentingscentrum. Zo mocht Alvero onlangs het eerste vaccinatiecentra in Nederland te Veghel voorzien van tijdelijk meubilair. Bij Alvero kunt u de oplossingen die u nodig heeft, bijvoorbeeld voor de wacht- of inentingsruimte, eenvoudig in elkaar zetten en tijdelijk gebruiken. Dan spreken we over oplossingen in de meest brede zin van het woord. Van afwasbare tafels en stoelen tot accessoires zoals scheidingswanden en desinfectiedispensers. Levering, installatie en demontage maken deel uit van onze verhuurservice. Weer een zorg minder.

Vaccinatiecentra meubilair huren

Flexibel reageren op alle nieuwe situaties

Toch wat tafels te veel gehuurd? Of net een paar scheidingswanden te weinig? Dat geeft niets! Deze situatie is voor iedereen nieuw. In een tijd waarin snelle beslissingen belangrijker zijn dan ooit, geeft tijdelijke meubilair de flexibiliteit die je nodig hebt. Doordat Alvero beschikt over een groot magazijn en eigen wagenpark met vast personeel kunnen grote hoeveelheden binnen 48 uur worden geleverd en ook weer opgehaald worden. Dit geeft zekerheid bij de planning, zelfs in uitzonderlijke situaties. Tegelijkertijd gelden de hoogste hygiënenormen voor zowel de geleverde producten als voor alle diensten die Alvero aanbiedt.

Meubilair center huren

Meubelverhuur voor vaccinatiecentra in één oogopslag

  • Flexibele huurservice inclusief levering, montage en demontage
  • Met toebehoren zoals scheidingswanden en desinfectiezuilen
  • Uitgebreid hygiëneconcept voor alle processtappen
  • Snelle levering; binnen 48 uur op aanvraag

Heb jij ook snel meubilair nodig?

Bij Alvero kunnen we binnen 48 uur leveren. Heb je vragen of snel meubilair nodig? 
Bel +31 162 447 337

Mail [email protected]

 

Team Alvero