De juiste kapstok voor jouw kantoor

Een kapstok draagt bij aan een opgeruimd kantoor en is makkelijk toe te voegen aan het interieur. Jassen, paraplu’s en sjaals wil je graag netjes opbergen zodat ze niet overal rondslingeren. Afhankelijk van het interieur van je kantoor, kies je een kapstok die passend is. In dit blog delen wij een aantal tips voor het kiezen van een kapstok.

Projecten met kapstokken

Klant Contact Services

Amsterdam, Zoetermeer en Leeuwarden

Klant Contact Services - opschalen van 3 locaties voor 12 weken

meer lezen

Tips voor het kiezen van een kapstok

  • Capaciteit. Ga eerst na hoeveel mensen op kantoor werken en hoeveel opbergruimte nodig is voor de jassen. Dan kan je bepalen hoeveel haken en daarmee hoeveel kapstokken nodig zijn.
  • Soort kleding. Een kapstok kan ook een oplossing zijn voor het opbergen van paraplu’s. Bepaal waar de kapstok voor gebruikt gaat worden en kies het model dat hierbij past.
  • Uitstraling. Niet onbelangrijk is de uitstraling van de kapstok. Bij een modern interieur plaats je een andere kapstok dan bij een landelijk interieur.
  • Mobiliteit. Wisselt de indeling van het kantoor nog wel eens? Een verrijdbare kapstok kan het verplaatsen van meubilair een stuk makkelijker maken.

Kapstok huren bij Alvero

Ben je erover uit dat je een kapstok wilt huren, maar weet je nog niet welke? Onze experts hebben voor elk kantoor de juiste oplossing. Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over het huren van kapstokken?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero