Erwan Bouroullec & Huub Verheijen

We waren bijzonder vereerd om Erwan Bouroullec op onze stand te verwelkomen. Erwan heeft samen met zijn broer Ronan voor Vitra onder andere de Alcove serie ontworpen. Hij nam comfortabel plaats in zijn ‘eigen’ Alcove Work, waarvan er 2 prominent op onze stand stonden. Hierdoor heeft hij ervaren dat het in de Alcove Work als huurproduct ook uiterst prettig zitten is! Het was verder erg interessant zijn visie op de toekomst van meubilair en design te horen.

Erwan Bouroullec

Over het ontstaan van het concept ‘Alcove’ van Vitra

Ruimte in de ruimte is een concept dat Vitra al vele jaren nastreeft, samen met het designduo Ronan en Erwan Bouroullec. Intuïtief, of simpelweg het anticiperen op een trend, bieden de verschillende modellen van het 'Alcove'-assortiment zeer comfortabele 'cocon'-ruimtes. De hoge panelen bekleed met gewatteerde stof zorgen voor een gevoel van geborgenheid en absorberen effectief omgevingsgeluid. Aan de functionele kant maakt een groot blad het gemakkelijk om een computer te installeren en in alle rust te werken.

Naast de twee 'Alcove'-fauteuils die op onze stand te huur werden aangeboden, hebben we meer akoestisch zitmeubilair in ons assortiment. Deze vind je in onze nieuwe productomgeving. Stuk voor stuk allemaal perfect geschikt voor in werkruimtes.

Workspace Expo
Workspace Expo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Vitra binnen jouw organisatie?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Huub luistert graag naar de wensen van je werknemers en je organisatie. Vervolgens regelen we snel een oplossing die werkt.

Huub Verheijen