De complete inrichting van teststraten, op één plek geregeld

Er zijn steeds meer grote teststraten in Nederland. Deze teststraten zorgen voor logistieke uitdagingen voor de verantwoordelijke autoriteiten. Eerst moet er een locatie gevonden worden of moet er een locatie gecreëerd worden, en vervolgens moet deze locatie ook nog ingericht worden. Op korte termijn moeten er grote hoeveelheden meubels en accessoires voorzien worden.

Een compleet aanbod voor de inrichting van teststraten

Ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van deze teststraten? Dan komt er de laatste dagen veel werk op jou af. En daarom helpen wij graag een handje. Voor al het meubilair wat jij nodig hebt bij de inrichting van de teststraat kun je bij ons terecht. Alvero is sinds 1986 een gevestigde waarde in de kantoormeubelverhuur sector. Wij beschikken over een groot magazijn met meubilair wat direct uit voorraad leverbaar is. Naast de artikelen die standaard in ons assortiment zitten, hebben wij ook desinfectiezuilen, scheidingswanden, afzetpalen, routestickers en nog veel andere hygiëneoplossingen. Kortom, een compleet aanbod aan meubilair en oplossingen die uiterst geschikt zijn voor de inrichting van jouw teststraat.

Van A tot Z voor jou geregeld

Wij leveren en plaatsen onze meubels met vast personeel en een eigen wagenpark. Het grote voordeel? Binnen 48u staan jouw meubels op de juiste plek. Wel zo gemakkelijk. Weet je nog niet goed welke meubels jij nodig hebt voor jouw teststraat? Onze experts staan je graag te woord. Samen bespreken wij jouw situatie en geven we vrijblijvend advies op maat. Welke producten zijn er nodig? Welke financiële oplossing is het meest interessant voor jou? Wanneer wij voldoende informatie hebben kunnen wij een voorstel maken. Zo krijg jij een oplossing op maat.

Huren, dat is flexibel reageren op nieuwe ontwikkelingen

In een tijd waarin snelle beslissingen belangrijker zijn dan ooit, biedt tijdelijk meubilair jou de flexibiliteit die je nodig hebt. Want wanneer jij huurt, hang je nergens aan vast. Meubels kunnen eenvoudig worden opgehaald of bijgeleverd. Aangezien jij ook niet weet hoelang deze situatie zal aanhouden, denken wij graag met je mee. Geen vaste, langdurige contracten. Wel flexibiliteit in de breedst mogelijke zin van het woord.   

Alle voordelen in één oogopslag

Flexibel

Door te huren blijf jij flexibel, meubilair kan altijd worden opgehaald of bijgeleverd 

Schaalbaar

Meubilair is in grote getallen direct uit voorraad leverbaar

Service

Wij leveren, plaatsen en halen het meubilair ook weer op

Snelheid

Binnen 48u is levering mogelijk met eigen wagenpark en vast personeel 

Breed assortiment

Niet alleen tafels en stoelen, maar ook social distancing oplossingen zoals desinfectiezuilen en scheidingswanden zijn bij ons te huur 

Een teststraat voorzien van meubilair?

Weet jij al welke meubels jij nodig hebt? Of heb je nog advies nodig? Onze experts zitten klaar en voorzien je graag van een persoonlijke oplossing.

Team Alvero