Archiefkast huren voor het veilig opbergen van documenten

Het veilig opslaan van documenten en papieren is belangrijk voor elk bedrijf. Ondanks de verschuiving naar een online wereld en online documenten, spelen fysieke documenten nog steeds een rol. Om deze documenten veilig op te bergen biedt een afsluitbare archiefkast een goede uitkomst. In dit blog lees je over de voordelen van een archiefkast en waar je op moet letten bij het kiezen van een archiefkast.

Documenten georganiseerd opbergen

Het grote voordeel van een archiefkast is dat documenten makkelijk en georganiseerd opgeborgen kunnen worden. De ruimte tussen de planken is zo ingedeeld dat mappen er goed in passen. De kast is gebouwd op het bewaren van documenten, zo is er de ruimte om alles overzichtelijk op te bergen.

Projecten waar wij archiefkasten hebben ingezet

FileLinx

Zoetermeer

FileLinx - een eigentijds en altijd flexibel kantoor

Meer lezen
Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Universiteit van Amsterdam - tachtig werkplekken zonder wachttijd

Meer lezen

Archiefkast veilig afsluiten

Een volgend voordeel is de mogelijkheid om een archiefkast op slot te doen en zo veilig af te sluiten. Je waarborgt hiermee de veiligheid van de documenten en ze hoeven niet langer los op kantoor rond te slingeren.

Welke archiefkast?

Afhankelijk van het doel van de archiefkast kies je het type dat hier het beste bij past. Je kan kiezen uit hoge of lage archiefkasten, brede of smalle en nog meer mogelijkheden. Je wilt dat de archiefkast goed past in de bestemde ruimte, dus zorg dat je de ruimte goed opmeet voordat je de kast kiest. Daarnaast bepaal je ook hoeveel documenten en mappen je wilt opbergen in de archiefkast. Dan weet je hoeveel ruimte je nodig hebt om alles kwijt te kunnen.

Archiefkast huren

Hopelijk heb je met het lezen van deze tips een beter beeld van de archiefkast die bij jouw wensen past. Bij Alvero bieden we een ruim assortiment aan archiefkasten te huur aan. Bekijk ons assortiment en kies de archiefkast die bij jouw wensen past.

Meer weten over het huren van archiefkasten?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.
Bel +31 162 447 337

Mail [email protected]

 

Team Alvero