Waarom een zit-sta bureau beter is voor de gezondheid

Een zit-sta bureau is beter voor de gezondheid. Langdurig zitten kan leiden tot rug-, nek- en armklachten. Te veel zitten is niet goed, maar te lang staan ook niet. Met een zit-sta bureau zorg je voor meer afwisseling in de werkhouding.

Gevaren van de hele dag zitten

Het menselijk lichaam is niet gemaakt om de hele dag te zitten. Mensen met een zittend beroep hebben hierdoor sneller last van rug-, nek- en armklachten. Daarnaast is langdurig zitten slecht voor de gezondheid. Te veel zitten is niet goed, maar te lang staan ook niet. Het is belastend voor je lichaam om te lang in dezelfde houding te blijven. Dit is ook slecht voor de doorbloeding. Door af te wisselen met staand werken, wordt het lichaam minder belast. Met een zit-sta bureau zorg je voor een gevarieerde werkhouding.

Projecten met elektrische zit-sta bureaus

Complete inrichting van de werkomgeving

Amsterdam

Ksyos - complete inrichting van de werkomgeving

meer lezen

Voordelen van een elektrisch zit-sta bureau

In een eerder blog hebben we verteld over de voordelen van een slinger bureau. Mocht een bureau meerdere keren op een dag in hoogte versteld worden, is een elektrisch zit-sta bureau nog makkelijker. Hiermee verstel je de hoogte van het bureau zonder enige moeite.

Elektrisch zit-sta bureau huren

Zit-sta bureaus kunnen een flinke investering zijn. Het huren van een elektrisch zit-sta bureau biedt een goede oplossing. Hiermee betaal je alleen voor de periode dat de bureaus gebruikt worden. Wil je meer weten over de voordelen van huren?

bekijk alle voordelen van huren

Meer weten over het huren van elektrische zit-sta bureaus?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero