Maak je werkomgeving onderdeel van je duurzame beleid

Huren is in beginsel circulair. Je gebruikt meubilair zo lang je het nodig hebt, niet langer. Dat voorkomt verspilling. Van schaarse grondstoffen, financiële middelen, opslagruimte en producten. Wat morgen bij jou staat, werd vorige week door iemand anders gebruikt. En volgende maand wordt het weer elders ingezet. Waarschijnlijk beheren we een van de meest intensief gebruikte voorraad kantoormeubels. Elk meubelstuk wordt goed onderhouden zodat het meerdere levens meegaat. Met huren voorkom je verspilling van kostbare grondstoffen, producten en ruimte. Een duurzame gedachte.

Duurzaamheid vereist transparantie en efficiëntie in meubelbeheer. Alvero denkt graag mee hoe we je duurzame doelstellingen in de praktijk kunnen brengen. Huren is al duurzamer dan bezitten. Modulaire bureaus en circulaire producten zijn een volgende stap. En op nog grotere schaal kun je Alvero Meubel Management inzetten: een data-driven systeem dat inzicht geeft in wat je hebt, waar het zich bevindt en waar het van gemaakt is. Ons systeem biedt deze volledige inzichten en minimaliseert je ecologische voetafdruk. Wij helpen je te voldoen aan de EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

"Alvero is een belangrijke partner voor het huren van kantoormeubilair. Ze bieden een snelle service en in een snel veranderende omgeving, wordt dit zeer gewaardeerd."

Hilde Verduyckt

Zij ervaren al de voordelen van huur

Deze klanten van Alvero genieten van de voordelen die huur te bieden heeft.

Deze klanten van Alvero genieten van de voordelen die huur te bieden heeft.

asdf
adsf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
adsf
asdf
Neste
Tomorrowland
Uefa
De Nederlandsche Bank
Vattenfall
Rijkswaterstaat
Tommy Hilfiger
Deloitte

Bespaar je de investering en hou grip op de kosten

Meubels zijn er niet om te bezitten, maar om te gebruiken. Bij Alvero betaal je voor meubilair zo lang je het nodig hebt. Daarna gaat het weer terug naar ons en kost het je niets. Ook geen opslagruimte. Hoe veel meubilair je ook nodig hebt, investeren en afschrijven is niet nodig. Dat verlaagt je kosten en voorkomt verspilling van geld en ruimte.

De kosten bewegen mee

De kosten voor je meubilair gaan eenvoudig mee met de behoefte aan werkplekken. Even wat minder werkplekken nodig? Dan zakken ook je kosten. Je kosten zijn op elk moment overzichtelijk.

Circulair denken zit in ons DNA

Onze visie op circulariteit

Circulair denken zit in ons DNA

Meer lezen

Wat er ook gebeurt

Eenvoudig afschalen, opschalen en aanpassen. Weet je waar je over een jaar staat? Als je organisatie groeit of beweegt, verandert ook je behoefte aan meubilair. Je maakt flexplekken van vergaderruimtes, of andersom. Die geluidsschermen blijken beter in de smaak te vallen dan belboxen. Afschalen, opschalen, aanpassen; huurmeubilair van Alvero houdt je flexibel.

Nergens aan vast

Een lease-contract moet je uitdienen. Met eigen meubilair zit je opgescheept. Huren bij Alvero is de flexibele en ook goedkopere optie. Aanpassen of afschalen kan elke week.

Waarom Alvero?

Bewezen betrouwbaar

Problemen lossen we op, beloftes lossen we in. Wat ons betreft de normaalste zaak van de wereld, echter het blijkt keer op keer bijzonder.

Snel en flexibel

Hoe groot of acuut jouw uitdaging ook is, één telefoontje volstaat. We helpen je verder en leveren z.s.n. (zo snel als nodig). Last minute of doorlopend, wat er ook nodig is.

Extreem veel expertise

Tijdelijke kantoorinrichting zit al meer dan 35 jaar in ons bloed. We weten waar behoeftes liggen nog voordat de vraag gesteld wordt. We denken mee van logistiek tot realisatie.

Persoonlijk betrokken

Van kantoor tot magazijn tot achter het stuur van onze vrachtwagens zijn we allemaal zeer betrokken bij onze klanten. We hebben alles volledig onder controle. Dat is service met de hoofdletter A.

Inzicht en overzicht

Wij geven jou als klant continu inzicht & overzicht. Doordat wij al onze meubels voorzien van RFID-tags, hebben wij compleet overzicht over onze huurvloot. Dus jij als klant ook.

Genormeerde meubels van A-kwaliteit

Dat maakt ons advies aan jou onafhankelijk en van een hoge instapkwaliteit.

Grote eigen voorraad

Duizenden werkplekken direct uit voorraad leverbaar. We grijpen nooit mis.

"Een geweldige samenwerking met Alvero. Dit geldt voor de vriendelijke, competente en snelle afhandeling van de bestelling, de afhandeling en de teruggave van huurmeubelen. Altijd fijn om weer zaken met ze te doen."

Klaus Heubach

Kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

Geen paniek! Hoe groot of dringend de uitdaging in je werkomgeving ook is, Alvero lost het op. Door mee te denken en vooruit te denken. We schakelen snel en leveren uit eigen voorraad. Onze eigen chauffeurs brengen en plaatsen wat je nodig hebt. De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd. Dat lucht op.

Meer over kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

Lang huren

Bespaar je de investering

De toekomst laat zich lastig voorspellen. Heeft je organisatie over een jaar meer of minder meubilair nodig? Vergadertafels of loungehoeken? Ligt je focus op kantoor of is er een verschuiving richting thuiswerkplekken? Ga voor een schaalbare werkomgeving die meebeweegt. Dan ben je overal op voorbereid.

Meer over lang huren

Ik zoek een oplossing voor langere termijn

Enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Zelfs een goed doordachte aanpak werkt nog wel eens anders in de praktijk. Sterker nog: verrassingen zijn eerder regel dan uitzondering. Loopt het anders? Ook dat lossen we op. De adviseurs waarmee je alles voorbereid, staan tijdens het event klaar als troubleshooters. Ze denken en doen in oplossingen. Zodat je gasten, bezoekers of relaties ongestoord kunnen doen waar ze voor komen.

Meer over enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Een werkende oplossing

Een probleem lijkt vaak complexer dan het is. Vertel ons voor welke uitdagingen je staat. We bedenken, leveren en plaatsen alles. Op een manier die werkt voor jouw organisatie. Direct. Blijkt het in de praktijk anders uit te pakken? Dan pakken we ook dat meteen op. Het voordeel van een werkende oplossing: die blijft meebewegen met veranderingen.

Meer weten over het huren van meubilair?

Reinier vertelt je graag alle ins en outs over het huren van het meubilair. Samen bekijken we of huren voor jouw organisatie interessant kan zijn.
bel +31 6 54 66 33 06

mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur