Bespaar kosten en moeite

Ook al beschikt je gemeente over het nodige meubilair, het vergt nogal wat logistiek om alles voor een paar dagen heen en weer te slepen. Zeker als tafels en stoelen overal vandaan gehaald moeten worden. Bovendien creëren stemlokalen die allemaal op hetzelfde moment gereed moeten zijn een flinke piek in de vraag naar vervoersmiddelen en mensen. De vraag rijst of die rond de verkiezingen beschikbaar zijn.

Een volledige inrichting al voor 300 euro per week

Stemlokalen inrichten is maatwerk. Om toch een idee te geven van de kosten: 2 tafels, 4 stoelen, 1 stemhokje, 6 afzetpalen en 1 hygiënezuil huur je al vanaf 300 euro per week. Dit is inclusief brengen, plaatsen en ophalen. Omdat we alles gemonteerd leveren, is een locatie in een oogwenk ingericht.

Op onze speciale verkiezingen portal bestel je huurmeubilair en aankleding. Je kunt er ook een offerte op maat aanvragen.

vraag je offerte aan via de portal

Meubilair stembureau huren

Geleverd, geplaatst en opgehaald

Niet voldoende meubilair in huis om alle stemlokalen en de ruimtes om stemmen te tellen in te richten? Alvero vult aan waar het nodig is. Op basis van het aantal locaties en stemmers brengen we samen de behoefte in kaart, waarbij we uiteraard voldoen aan alle eisen en wensen op het gebied van hygiëne en privacy. Vervolgens plannen en verzorgen we alles tot in detail: we brengen en plaatsen tafels, stoelen, stemhokjes en hygiëne-zuilen op de afgesproken tijden en halen ze na de verkiezingen weer op. We verzorgen naast een enkel stemlokaal of alle locaties in je gemeente, ook de ruimtes waar de stemmen geteld worden. Alvero kan grote aantallen direct uit eigen voorraad leveren.

Meubilair stembureau huren

"Op vrij korte termijn meubilair nodig voor 1 week voor verkiezingen. Het was allemaal makkelijk en eenvoudig te regelen en meerdere keren aan te passen. Fijne klantvriendelijke benadering."

Robin Verstappen
Koepelhal
De Koepelhal in Tilburg die dienst doet als tellocatie.

Regel het op tijd

De Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart komen snel dichterbij. Voor een soepel verloop van de verkiezingen in jouw gemeente helpt Alvero met de inrichting van je stemlokalen en de ruimtes om stemmen veilig te tellen. Zo hebben wij onlangs nog gemeente Tilburg, gemeente Oosterhout, gemeente Ede en gemeente Breda mogen voorzien van meubilair. Onze adviseurs staan klaar voor al je vragen.

Wil je advies of een offerte voor de inrichting van deze ruimtes?

Gemeenten in heel Nederland werken al jarenlang met ons samen tijdens de verkiezingen. We weten precies wat er nodig is om de rode loper uit te leggen voor alle stemgerechtigden in je gemeente. Heidi helpt je graag verder.
bel +31 162 447 348

mail [email protected]

 

Heidi Alvero