Vorm en functie zijn hier altijd actueel

Nieuwe invullingen van oude concepten, deze tijd vraagt erom. We behouden wat goed is maar blijven wel vooruit kijken. Van der Weegen Bouwgroep uit Tilburg is al anderhalve eeuw succesvol dankzij deze creatieve en innovatieve instelling. Downtown Tilburg is één van hun meest recente concepten.

In het centrum van Tilburg, op een steenworp afstand van het centraal station, heeft een bestaand kantoorgebouw sinds kort een vernieuwende bestemming: een ‘werkhotel’. Professionals huren hier een werkplek, kantoorunit of vergaderruimte. Voor een dag of langer. Om te werken, te ontmoeten en inspiratie op te doen. In een inspirerende werkomgeving met hoogwaardige inrichting.

Downtown Tilburg
Waar flexibiliteit het sleutelwoord is, mag een bijpassende kantoorinrichting niet ontbreken.

Een zorgeloze proefperiode

Een project als dit draait om flexibiliteit. En dus hebben we samen met de opdrachtgever een wendbare inrichting bedacht en geleverd. Die flexibiliteit is zeker in het startjaar van dit concept zeer belangrijk. De plug & play workspaces waar zzp’ers, freelancers en andere flexwerkers gebruik van kunnen maken, zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit maar ook trendy en sprankelend in hun uitstraling. Een klus die perfect bij Alvero past. Het resultaat is zakelijk maar kleurrijk. En flexibel natuurlijk.

Maximale bewegingsvrijheid voor flexibele professionals. Cruciaal in het startjaar van het werkhotel.

Downtown Tilburg
Downtown Tilburg zocht een inspirerende kantooromgeving met hoogwaardige inrichting.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero