Alle projectenEvenement

Nucleaire Top Den Haag

De kracht van Dutch Design

De Nuclear Security Summit (NSS) is een internationale top, met als doel nucleair terrorisme wereldwijd voorkomen. Alvero heeft in samenwerking met Fraai Projecten de 58 wereldleiders en hun delegaties voorzien van comfortabel zitmeubilair. 

Moooie merken

Met merken als Moooi, Lensvelt, Ahrend, Casala en Artifort stond het thema "Dutch Design" centraal. Ook stoelen van het designmerk HAY hebben dienst gedaan in de verschillende afgesloten vergaderruimtes. 

De wereldpers had tijdens de NSS bureaus nodig om te kunnen werken. In totaal heeft Alvero 3000 perswerkplekken geleverd en geplaatst op 6 verschillende locaties in Den Haag. In samenwerking met Traject IT Cable Management was dit een logistieke uitdaging en is het voortreffelijk verlopen. 

Bijzonder

"Zo'n logistieke operatie hebben we nog nooit meegemaakt!", was een uitspraak van één van de medewerkers van de organisatie. Bijzonder was het zeker. Op 25 maart is Alvero rond 21:00 gestart met het ophalen van het huurmeubilair met hun eigen Beasts; 19 uur en 24 volle bakwagens later was het meubilair uit het World Forum en de werkplekken voor de internationale pers weer terug in Oosterhout (N-B).