Alle projectenLange Termijn Huur

Gemeente Vlaardingen

Tijdelijke maatwerkoplossingen.

Nieuw bouwen of renoveren? Gemeente Vlaardingen gaf de voorkeur aan het laatste. Het stadhuis in het centrum van Vlaardingen krijgt een complete ‘make-over’, inclusief een nieuwe publiekshal. Dat betekent wel dat de ambtenaren tijdens de anderhalf jaar durende verbouwing in een tijdelijke huisvesting ondergebracht moeten worden. Gelukkig was die beschikbaar in de directe omgeving van het stadhuis . In drie dagen tijd werd volgens een zeer strakke planning met een keiharde deadline het tijdelijke kantoor ingericht met activiteit-gerelateerde werkplekken, omdat de gemeente Vlaardingen over gaat op Het Nieuwe Werken.

Specifieke wensen
Alvero verhuurde niet alleen de meubels, maar kon, vanwege de lange doorloop tijd,  ook moeiteloos voldoen aan een aantal specifieke wensen van  de gemeente. Bijvoorbeeld lockerkasten met een groter postvak  en inbraak- en brandwerende kasten. Er werden ook akoestische schuifdeurkasten geleverd, uitgevoerd met geluiddempend schuim.

De gemeente Vlaardingen koos ervoor tijdens de huurperiode van het meubilair het nuttige met het aangename te verenigen: er wordt in alle rust doorgewerkt op een andere locatie en tegelijkertijd worden stappen genomen om te wennen aan  Het Nieuwe Werken.