Alle projectenLange Termijn Huur

Digital Energy Solutions

Flexibel huurmeubilair voor joint ventures


Meer energieflexibiliteit voor kleine en middelgrote ondernemingen: Dat is wat Start-Up Digital Energy Solutions uit München zijn klanten biedt. De joint venture van BMW en Viessmann ontwikkelt toekomstgerichte oplossingen, die warmte, stroom en mobiliteit op intelligente wijze met elkaar verenigt - en energiesystemen effectief optimaliseert.

Huurmeubilair voor individuele bestellingen


Ook met zijn kantooruitrusting zet Digital Energy Solutions in op maximale flexibiliteit: voor de nieuwe ruimten in München-Neuhausen heeft het bedrijf gekozen voor huurmeubilair van Alvero Kantoormeubelverhuur en onder andere bureautafels, bureau- en vergaderstoelen, barkrukken, loungemeubilair en staande lampen gehuurd voor een jaar.

„Zo behoeven er geen investeringen gedaan te worden voor de aanschaf van eigen meubilair en zo kan de jonge onderneming zich volledig concentreren op de core business“, aldus René Klemm, verkoopleider van Alvero. „Wij kunnen de klanten een snelle en comfortabele oplossing bieden, die ook rekening houdt met individuele eisen.“           

Digital Energy Solutions, gezeteld in München, is een joint venture van de BMW Group en de Viessmann Group. Sinds januari 2016 ondersteunt Digital Energy Solutions het midden- en kleinbedrijf bij het identificeren, creëren en op de markt brengen van energieflexibiliteit.  Digital Energy Solutions wijst de klanten erop, hoe zij de afname en het verbruik van hun energie kunnen optimaliseren en zelf energieproducent kunnen worden.