Alle projectenLange Termijn Huur

CSAV North & Central Europe

Kostenbeheersing voor een groeiend bedrijf

CSAV is een van de grootste rederijen ter wereld. Het van oorsprong Chileense bedrijf bestaat al sinds 1872 en is sindsdien behoorlijk gegroeid. Onlangs nam CSAV in Europa een aantal bedrijven over waardoor ze nu ook vertegenwoordigd zijn in Hamburg, Antwerpen en Rotterdam. Grote investeringen dus voor de multinational. Reden om eens kritisch naar andere uitgaven te kijken.

Met drie nieuwe vestigingen in Europa realiseerde CSAV onlangs een flinke uitbreiding. Maar de overnames in Duitsland, België en Nederland waren voor deze multinational een enorme investering.
Voor de inrichting van de gebouwen zocht men dus naar een financieel gunstige oplossing zonder in te hoeven boeten aan kwaliteit en uitstraling. Voor de kantoren in Antwerpen en
Rotterdam leverde Alvero respectievelijk 80 en 60 werkplekken en vergader- en receptiemeubilair, met een zeer representatief uiterlijk en van uitstekende kwaliteit. Het grote voordeel: CSAV hoeft geen investeringen op de balans te activeren en huurt de inrichting voor een periode van drie jaar tegen een vast maandelijks bedrag. Nog een voordeel: alles werd kant en klaar gemonteerd geleverd zodat het inhuizen snel en efficiënt kon gebeuren. Helemaal naar wens van de klant, net als de kwaliteit en de uitstraling.