Verantwoord thuiswerken

Er gebeurt nogal wat in de wereld op dit moment. Er worden steeds strengere maatregelen genomen naar aanleiding van het coronavirus en niemand kan vertellen hoelang dit nog gaat duren. Het gevolg hiervan voor velen is thuiswerken. Dit heeft voordelen. Je bent immers geen tijd kwijt aan woon-werkverkeer en je wordt minder afgeleid. Je hebt een laptop en telefoon van de zaak, dus je bent er helemaal klaar voor. Toch?

Daar zit je dan: op een fijne eetstoel aan je eettafel met de laptop voor je neus. So far so good. Na een paar uur begin je toch wat last te krijgen van je spieren en loop je een klein rondje. Daarna ga je weer verder, maar je merkt na een tijdje dat je niet van die pijnlijke schouders, rug en nek afkomt. Logisch, want de eettafel en bijpassende stoelen zijn niet ontworpen om langer dan 1 à 2 uurtjes op te zitten. Ook de bank blijkt al snel niet fijn om langdurig op te werken. 

Bekijk onze bureaustoelen! 

Zelf configureerbare thuiswerkplek

Daarom schiet ALVERO te hulp met een zelf configureerbare thuiswerkplek. Deze kan gehuurd worden zolang als het nodig is. Een arbo-verantwoorde bureaustoel met een genormeerde bureautafel (slinger verstelbaar of zit/sta), zodat je in deze bijzondere situatie niet ook nog eens last krijgt van je gezondheid door een verkeerde zithouding. 

Bekijk onze complete werkpleksets!

 

Neem direct contact met ons op via onze chat rechtsonderin of bel naar onderstaand telefoonnummer om ook thuis productief en verantwoord te kunnen werken!