Meubilair voor verkiezingen huren: Een veilige keuze!

Bij Alvero zijn we trots dat we al tientallen jaren mogen meewerken aan verkiezingen. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om nu doortastend te handelen. Bijvoorbeeld door ons logistiek proces, uitgedacht tot het sms-bericht met tijdsaanduiding op de dag van levering. Met vaste medewerkers en een eigen wagenpark, garanderen we tijdige levering én kundige installatie. We bieden een zorgeloze weg naar veilige verkiezingen. En dat zal ook deze verkiezingen niet anders zijn. Meer weten? Bezoek onze website Kiezen met Alvero.

Hoe maak je een stemlokaal coronaproof?

De verkiezingen van 17 maart 2021 vragen – meer dan ooit – om een zorgvuldige voorbereiding. Een stem uitbrengen moet vertrouwd zijn als altijd. Daarbij komen de richtlijnen rondom Covid-19 van het RIVM. Hoe zorg je voor een veilige gang naar het stemlokaal? Bezoekers en vrijwilligers: iedereen is gebaat bij duidelijkheid. Cruciaal is een helder aangegeven routing. Goede faciliteiten nodigen uit tot gewenst gedrag. Hierin spelen gebruiksvriendelijke desinfectiezuilen en nette hygiëneschermen een grote rol.

Stap voor stap naar een veilige stemlocatie

Loketschermen, afzetpalen, desinfectiezuilen, scheidingswanden, plexiglasschermen of routestickers. Wat heb ik nodig om een stemlocatie coronaproof in te richten? Dat hangt af van factoren als de indeling, het vloeroppervlak en het aantal stemhokjes. Onze experts hebben talloze organisaties geholpen met social distancing en hygiënemaatregelen. Ter voorbereiding op 17 maart, hebben zij uiteenlopende plattegronden uitgewerkt, van gymzaal tot gemeentehuis. Bekijk al onze producten op onze website Kiezen met Alvero.

Huren bij Alvero: Een veilige keuze

De komende verkiezingen vragen om extra inzet van alle betrokkenen. Graag helpen wij bij Alvero onze klanten om deze uitdaging aan te gaan. Van advies tot de levering, en van de plaatsing tot het ophalen. Door te huren bij Alvero blijf jij flexibel. Ook tijdens de verkiezingen. Lees er alles over op onze website Kiezen met Alvero.