Maatregelen Coronavirus

De door het RIVM genomen maatregelen hebben grote impact op iedereen in onze samenleving. Het openbare leven ligt plat, horecagelegenheden zijn dicht en mensen op kantoor worden geadviseerd om thuis te werken. Dit vraagt een creatieve en flexibele oplossing in een uitzonderlijke situatie waar we met zijn allen mee geconfronteerd worden.

Wij volgen de adviezen en richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de kwaliteit van onze diensten te waarborgen hebben we als ‘Alvero’ de volgende nodige maatregelen genomen.

Bereikbaarheid van Alvero

Ons kantoor is gewoon open maar wel beperkt bezet. Al onze werkzaamheden zijn aangepast in overeenstemming met de geldende RIVM-richtlijnen en we streven ernaar om deze zo nauwkeurig mogelijk te volgen. We zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar via de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen zoals u van ons bent gewend. Verder worden alle externe en interne afspraken zoveel mogelijk geannuleerd of waar mogelijk digitaal ingericht.

Leveringen van Alvero

Hierbij willen wij u laten weten dat al onze leveringen zullen plaatsvinden zoals u van ons gewend bent. Daarbij wordt uiteraard wel direct contact met klanten vermeden conform de instructies van het RIVM met betrekking tot het COVID-19 virus. Mochten de op jouw locatie genomen maatregelen afwijken van de standaard maatregelen van het RIVM, neem dan contact met ons op.

Zodra er vanuit het RIVM nieuwe richtlijnen worden opgesteld, zullen wij onze dienstverlening hierop aanpassen.