Blijven we hybride werken?

Je organisatie verandert. De wereld ook. We hebben in 2021 thuis onze werkplekken ingericht. En op kantoor werken we als we elkaar willen ontmoeten. Maar blijft dit ook zo en hoe? Een conclusie kunnen we allemaal trekken: je moet flexibel blijven, zodat je mee kunt bewegen met de actuele situatie én met wat werknemers nodig hebben om hun werk optimaal te kunnen doen.

lees meer over de hybride werkplek

Flexibiliteit met een werkomgeving die zich blijft aanpassen

In meer en meer bedrijven is een vaste werkplek niet meer vanzelfsprekend: steeds meer werknemers werken in een hybride werkomgeving op kantoor, thuis en soms op locatie. De inrichting van deze werkomgeving is complex omdat er vele variabelen en persoonlijke voorkeuren bij komen kijken: los van de Arbo-voorschriften, sfeer, privacy en kantoormeubilair. Dan is het zaak dat je werkomgeving meebeweegt. Het organisch kantoor van Alvero doet dat. Met (thuis)werkplekken die je op elk moment kunt veranderen. Van aard, in aantal, en locatie. Met meubilair dat je gebruikt in plaats van bezit.

Modulaire oplossingen voor extra privacy op kantoor

Werken we op kantoor en hebben we geen vaste werkplek meer, dan wordt de behoefte aan privacy steeds groter. In deze tijden ga je niet direct het hele kantoor verbouwen, maar zoek je een oplossing op maat. Alvero biedt een mooie lijn oplossingen voor meer privacy op kantoor in de vorm van modulaire boxen. Mocht er na verloop van tijd toch behoefte zijn aan een grotere ruimte, dan laat deze unit zich moeiteloos aanpassen naar een groter model.

De trends van 2022

Kantoren blijven grotendeels gevuld met traditionele werkplekken, is onze verwachting. Er zal wel een verschuiving plaatsvinden. Zoals grote kantoortuinen om creativiteit de vrije loop te laten. Kleine belcellen, geschikt voor videobellen. En een modulaire ruimte om ongestoord te vergaderen. Bovendien blijft de thuiswerkplek ook in 2022 super actueel.

Een eigen verplaatsbare vergaderbox of een afgesloten unit met een werkplek?

Onze multifunctionele box is modulair en flexibel, en dus gemakkelijk op- en af te schalen. Bovendien altijd ergens anders in de werkomgeving te plaatsen, vanwege het ingenieuze montagesysteem. Je zit dus niet vast aan de structuur van het kantoor. Bijkomend voordeel is dat deze box na de montage aan te sluiten is met behulp van maar één stekker.

Een eigen verplaatsbare vergaderbox

Een telefooncel op maat

Een akoestische telefooncel op kantoor. Deze ruimte zorgt voor een plek waar iedereen geconcentreerd kan werken of bellen. Altijd voorzien van een prettig klimaat en een werkblad die zeer handig is voor het videobellen.

Belcel huren bij Alvero

Ergonomisch thuiswerken voor alle medewerkers

Door de aanhoudende pandemie krijgt het thuiskantoren steeds meer een blijvend karakter. Echter vaak zijn deze plekken nog niet voorzien van het juiste meubilair om effectief en ergonomisch thuis te kunnen werken. Hoe voorzie je elke werknemer dan van een ergonomische thuiswerkplek? En hoe pak je dit aan met in- en uitdiensttredingen? Benieuwd naar hoe wij dit doen? Kijk dan naar onze ergonomische thuiswerkoplossingen.

Ergonomisch thuiswerken

Even snel overleggen

Het is heel herkenbaar binnen organisaties. Er moeten even snel wat besproken worden. Dit kan je aan de werkplek doen, maar dan stoor je de andere werknemers. Onze softseating oplossingen zijn niet alleen een visuele meerwaarde in jouw kantoor, ze creëren ook zeer geschikte laagdrempelige overlegplekken.

Snel overleg kantoor
Maak direct je hele werkomgeving organisch

Maak direct je hele werkomgeving organisch

In een snel veranderende wereld is flexibiliteit het sleutelwoord voor 2022. Waarin jij bepaalt wat waar en wanneer nodig is. Zo heb je altijd een werkomgeving die lekker werkt. Wat er ook gebeurt. Wij noemen dat organisch.

Meer weten over hybride werken?

Vraag het aan Sandra. Binnen 24 uur heb je een persoonlijk aanbod voor een werkende oplossing.

Sandra Verheijen